Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
17.03.2013, 10:25 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.03.2013, 10:58 przez Diablo09.)
Witam dzisiaj od samego rana nie mogę się zalogować na żadne z moich kont na chomiczku.
Posiadam parę kont. Tylko 2 służą do udostępniania plików.
2 konta mam tylko na swoje potrzeby zablokowane hasłem wejście i foldery.
Nie jest to kwestia przeglądarki bo sprawdzałem na operze i chrome.
Jest to raczej niemożliwe aby wszystkie 4 konta zostały zablokowane???
Internet działa ok
Proszę o pomoc
Najgorsze jest to, że chciałem pobrać potrzebne pliki a tu taki problem.
Uff myślałem, że to ja tylko tak mam. Nie jest to wina komputera ani internetu. Może chomikuj ma jakieś problemy z serwerami???
U mnie podobnie ale wpisz login hasło i wciśnij zaloguj. Załaduje się coś i stanie. I kliknij na logo chomikuj by cię na stronę główną przeniosło i powinieneś być zalogowany.
17.03.2013, 11:19 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.03.2013, 19:56 przez Diablo09.)
Ja też nie mogę się zalogować, ale jak logowałem się o 5.00 to wszystko było ok. Nie wiemm może właśnie coś z serwerami chomikuj się stało. Jak ktoś będzie coś wiedział to niech pisze.
17.03.2013, 11:39 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.03.2013, 15:08 przez pwlpawel.)
Mi też nie wchodzi chomik . Działa to tylko tym, którzy mają Chomikuj w Cache. Ja akurat wyczyściłem no i trach . Udało mi się na niego zalogować wysyłając requsty na wewnętrzne strony serwisu, ale nie działały Prywatne Wiadomości, ani Chomikowe Rozmowy, a cały układ strony był rozwalony . Jak śledziłem problem to się niektóre style CSS i jeden skrypt JS był uszkodzony. Być może coś się stało po tej nocy, jak tyle chomików pobierało to może im się dyski uszkodziły tak jak już to napisał Kjubaa.
EDIT: Sprawdzałem przed chwilą i ponownie wyczyściłem Cache i... już działa Wszystkim co wcześniej mieli problemy: wyczyśćcie Cache, bo już to poprawili