Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Problem z pobieraniem.
Mam problem z pobieraniem z chomika. Mam transfer i pobieram plik 1gb i ściąga,ale dochodzi do samego końca jest napisane,że wszystko ściągnęło nagle pojawia się znak zapytania i po chwili pisze,że jest nieznany błąd sieci. Próbowałam już wszystko,na innych przeglądarkach itp co mam teraz zrobić,żeby to działało??
  Odpowiedz
Próbowałaś jakimś menadżerem pobierania? Wszystkie pliki tak się pobierają?
  Odpowiedz
Małe pliki do 100 mb pobierają się normalnie,ale problem jest z większymi.Nie wiem co się dzieje.
  Odpowiedz
Jaki masz internet (szczegóły ze http://speedtest.net oraz info o pakiecie i operatorze), no i nie odpowiedziałaś na pierwsze pytanie, więc proszę o szczegółowy post (jeśli zależy Ci na rozwiązaniu problemów, bo ja nie leniom, ani lenicom Haha ;)). Może spróbuj wyłączyć też antywirus i jeśli nie jest standardowa, to również zaporę sieciową.
  Odpowiedz
Dalej nic nie działa. Normalnie się na początku pobiera,a później pod koniec tam gdzie jest prędkość pobierania jest znak zapytania i nic się nie dzieje,a po 2-3 minutach pojawia się czerwony napis i pisze,że błąd pobierania i to jest nie tylko na chomikuj.Co mam robić??
  Odpowiedz
Hmm, a wyłączałaś zaporę jak Ci mówił kolega wyżej? Trudno się trochę na czymkolwiek skupić, przyczepić, nie mając przed sobą problemu/ monitu itp. Mam jeszcze pytanie: Korzystasz z chomikboxa?
  Odpowiedz
Nie korzystam z chimkboxa. Nie mam żadnych zapor.
Błagam pomóżcie mi ktoś. Teraz z żadnej strony nie chce mi się pobierać.
  Odpowiedz
Zadzwoń do operatora internetu. My osobiście nie jesteśmy w stanie na ślepo nic konkretnego Ci powiedzieć. Sprawdź internet na innym komputerze.
  Odpowiedz
A możecie mi podać jakiś dobry menadżer pobierania z chomika??
  Odpowiedz
Internet Download Manager
JDownloader

to polecam
  Odpowiedz