Ok, już wiem jak to zrobić tylko mam pytanie co do ,,Ostatnio widziani"! Tzn. Kiedy pokazuje się tam avatar? Gdy się zaloguję czy przy wylogowaniu z konta?
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Problem z widżetem chomikuj
|
Dobra teraz skupię się na pisaniu skryptu, który spowoduje, że nazwa mojego chomika będzie cały czas powtarzać się w zakładce ,, ostatnio widziani" - dobra opcja na reklamę
![]() Ok, już wiem jak to zrobić tylko mam pytanie co do ,,Ostatnio widziani"! Tzn. Kiedy pokazuje się tam avatar? Gdy się zaloguję czy przy wylogowaniu z konta? Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
07.02.2015, 00:58
(06.02.2015, 23:51)androidplus napisał(a): Dobra teraz skupię się na pisaniu skryptu, który spowoduje, że nazwa mojego chomika będzie cały czas powtarzać się w zakładce ,, ostatnio widziani" - dobra opcja na reklamę Mój chomik pokazał się dopiero wtedy gdy wylogowałem się z Chomika i z powrotem zalogowałem.
09.02.2015, 20:47
Script na logowanie i wylogowanie się z chomikuj gotowy. (Czas trwania ok. 5s i loop) Tyle, że nwm czy mój avatar będzie się na okrągło pokazywać czy tylko raz
![]()
12.03.2015, 19:12
Pamiętacie mój widżet?
![]() Obecnie tyle zgarnia wyświetleń, wątpię aby wszystko szło z mojego chomika. Czyli mimo strony głównej ktoś umieścił go u siebie ![]() ![]()
12.03.2015, 19:33
Ja miałem go na zablokowanym chomiku, a na nowym będe dopiero robić opis.
Widżet jest naprawdę zaj.....ty ![]() |