Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Znikajace posty
Otóż zauważyłem coś bardzo dziwnego na forum. Przedwczoraj wieczorem miałem 672 posty na forum, Wczoraj rano wchodząc na forum patrze a moja liczba postów to 666. Co się do jasnej cholery stało z tymi 6 postami które mi po prostu zniknęły ? :( Czyżby celowe działanie Administracji forum ? Niech mi to ktoś raczy łaskawie wytłumaczyć ;)
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
Używaj Polskich znaków, zobacz jak to wygląda.
Udzielałeś się w jednym temacie którego autorem byłem ja, mianowicie [ZABAWA] ''najlepszy avatar'' - 1 edycja, poprosiłem moderatora aby ten temat przeniósł do działu gry i zabawy, tam gdzie jest jego miejsce, dlatego straciłeś kilka postów bo KOSZ je naliczał inni użytkownicy także, a ten dział w którym teraz są nie, więc to jest efekt tego. Przynajmniej miałeś dwa razy ave satan :diabel
Ja także straciłem z 30,40 postów ale nie jest ważna ilość i szczerze mówiąc mogłoby w ogóle nie być tego liczniku ostu w profilu, ale jak już jest to niech tak będzie. Mam taką małą prośbę, mógłby któryś z administratorów ustawić nienaliczanie postów w KOSZU? bo to dziwnie wygląda, a posty wcale się nie usuwają po okresie 30 dni.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
Mesajah napisał(a):Czyżby celowe działanie Administracji forum?
Tak, specjalnie usuwamy Twoje posty. To bardzo podnosi nasze statystyki.

Paweł, dzięki za łopatologiczne wyjaśnienie. Sprawą działu KOSZ, zajmiemy się w technicznym ;)