Znikajace posty
|
13.11.2013, 06:07
Otóż zauważyłem coś bardzo dziwnego na forum. Przedwczoraj wieczorem miałem 672 posty na forum, Wczoraj rano wchodząc na forum patrze a moja liczba postów to 666. Co się do jasnej cholery stało z tymi 6 postami które mi po prostu zniknęły ? Czyżby celowe działanie Administracji forum ? Niech mi to ktoś raczy łaskawie wytłumaczyć
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Używaj Polskich znaków, zobacz jak to wygląda.
Udzielałeś się w jednym temacie którego autorem byłem ja, mianowicie [ZABAWA] ''najlepszy avatar'' - 1 edycja, poprosiłem moderatora aby ten temat przeniósł do działu gry i zabawy, tam gdzie jest jego miejsce, dlatego straciłeś kilka postów bo KOSZ je naliczał inni użytkownicy także, a ten dział w którym teraz są nie, więc to jest efekt tego. Przynajmniej miałeś dwa razy ave satan Ja także straciłem z 30,40 postów ale nie jest ważna ilość i szczerze mówiąc mogłoby w ogóle nie być tego liczniku ostu w profilu, ale jak już jest to niech tak będzie. Mam taką małą prośbę, mógłby któryś z administratorów ustawić nienaliczanie postów w KOSZU? bo to dziwnie wygląda, a posty wcale się nie usuwają po okresie 30 dni. "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
Mesajah napisał(a):Czyżby celowe działanie Administracji forum?Tak, specjalnie usuwamy Twoje posty. To bardzo podnosi nasze statystyki. Paweł, dzięki za łopatologiczne wyjaśnienie. Sprawą działu KOSZ, zajmiemy się w technicznym |