walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
Problemowe plotki
|
13.04.2013, 18:33
Witam mam takie pytanie. Moja sąsiadka widziała mnie kilka razy w towarzystwie osób ,,palących''. I się boje, że teraz zacznie o mnie rozgłaszać fałszywe plotki że nie bez powodu przebywam w ich towarzystwie. A już wiem że ta baba umie zrobić koło d**y. Czy macie jakieś sposoby na takie baby?
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
13.04.2013, 20:00
Niestety myślę że z takimi "osobami" za wiele nie zrobisz.
Pocieszeniem jest że czy by Cię widziała czy też nie, może sobie ubzdurać że palisz i zacząć rozgłaszać takie plotki. Musisz to po prostu olać i tyle, myślę że nikt przy zdrowych zmysłach nie słucha rewelacji takich ludzi więc nie masz się czym przejmować :-). Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
13.04.2013, 20:06
No właśnie łatwo powiedzieć tylko że taka baba pójdzie do np:sklepu i już pół wsi wie Ale co tam postaram sie mieć na nią wy*ebane
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
14.04.2013, 01:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.04.2013, 01:28 przez Swordancer.)
Jest pewna zaleta takich plotek. Pozwalają one odróżnić ludzi ograniczonych i nietolerancyjnych od tych mniej toksycznych. Jeśli z powodu plotek, ktoś ci będzie sprawiał problemy swoją opinią, to wszyscy którzy przyjmą punkt widzenia tej osoby są po prostu ślepi i tyle. Każdy powinien wiedzieć, że nie słucha się o ludziach tego co mówią inni, tylko lepiej jest poznać daną osobę samemu, no chyba że opinię o innych przedstawia nam jakiś życiowy autorytet, ktoś szanowany i ważny w naszym życiu.
Zasada miej wy**bane, a będzie ci dane w tym wypadku jak najbardziej wskazana. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości