Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Blachu, niestety jest tak jak napisałem. Wiem, że to może wydawać się niemożliwe, ale to cholerna fizyka i matma pozwala odczytać dane nawet po kilkukrotnym nadpisaniu. Warstw częstotliwościowych może być nawet kilkaset.
Usuwałem pliki Glary Utilities, opcją wymazywania powtórzoną 5-10 razy.
Użyłem jeszcze ashampoo win optimizer i tam jest taka opcja o wymazywaniu permanentnym (nie wiem co to znaczy).
Pobawiłem się trochę CCleaner i usuwa mi tylko z dysku C, natomiast jak zacząłem się bawić Eraser to wymazał wszystko i zarówno Ashampoo Undeleter jak i Glary Utilities odzyskać się nie da więc chyba działa. Może coś źle ustawiłeś?
(03.01.2013, 21:21)ludek1111 napisał(a): Pobawiłem się trochę CCleaner i usuwa mi tylko z dysku C, natomiast jak zacząłem się bawić Eraser to wymazał wszystko i zarówno Ashampoo Undeleter jak i Glary Utilities odzyskać się nie da więc chyba działa. Może coś źle ustawiłeś?
Ale co wymazał?
Pliki które miałeś normalnie na dysku i usunąłeś je właśnie Eraserem?