Z jakiego programu korzystacie?
Prosiłbym też o link do programu.
Z góry dziękuję
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Program jaki polecacie ?
|
05.04.2011, 14:43
Chciałem coś pokombinować w grafice, ale niewiem, od jakiego programu zaczynać i dlatego mam do was pytanie:
Z jakiego programu korzystacie? Prosiłbym też o link do programu. Z góry dziękuję Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Ja bawię się photoshopem.
tego mam stale na dysku : Adobe Photoshop 7.0 CE pl i dodatkowo zawsze mam pod ręką Adobe Photoshop CS3 lite 10.0 pl -portable
05.04.2011, 18:48
David, zależy do czego chcesz go używać. Ja nie bawię się w grafikę ale pod ręką mam zawsze PhotoScape. Mały, ciekawy programik, w którym można zrobić dość wiele rzeczy, nie tracąc przy okazji, jakości obrabianego pliku. Dla minie osobiście Photoshop, to czarna magia
05.04.2011, 19:14
06.04.2011, 00:39
Cytat:Z jakiego programu korzystacie?Paint + IrfanView ale nie robię super grafik tylko takie proste.
Ja korzystam z Adobe Photoshop CS5 Extended - PL
---
08.04.2011, 14:05
Ja proponuje GIMP 2.6. Link : google.pl wystarczy wpisać
14.04.2011, 19:13
Pobrałem Adobe Photoshop CS4 Portable z chomiczka KrainaGrafiki
A to 1 efekt "zabawy" w programie |