Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Projekt na tatuaż
To nie będzie prosta sprawa i pewnie będę bardzo marudny :)
Czasu jest sporo, jakieś 2-3 tyg więc 'nie pali się'.
Potrzebuję projekt na tatuaż, oto szczegółowe instrukcje:
  • Miejsce: przedramię.
  • Tematyka: lata 80-90, oldschool.
  • Elementy: kości, czaszka, as kier, mikrofon dynamiczny, napis - 'sink or swim' + baaaardzo mile widziana wsza inwencja twórcza, może (niemal na pewno!)znajdzie się coś ciekawego.

Jeżeli będą potrzebne jakieś obrazki - mogę podesłać.

W przypadku pytań - pisać w temacie, pw bądź GG.

Ostatnio userzy nie należący do grupy GrafArt podjęli się wykonywania zleceń.
Informuję ponownie o tym aby ustąpić miejsca członkom grupy, projekty zamieszczane przez userów z poza grupy będą usuwane.
  Odpowiedz
Zrobiłem Ci dwa projekty.

[Obrazek: dziara_dla_hansa_1-1356553321.jpg]

[Obrazek: dziara_dla_hansa_2-1356553321.jpg]

Wal na gadulca w razie jakichkolwiek poprawek.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Zdecydowanie projekt drugi.
Dodaj jeszcze (wpleć) w tego tribala kości, takie do gry :).
Efekt końcowy powinien być kozacki!
  Odpowiedz
Taka mała uwaga ode mnie. :P
Domyślam się, że napis ma brzmieć "Żyj szybko, umrzyj młodo", więc powinno być "Live fast", a nie "Life fast".
Poza tym, projekt bardzo zacny, brawo. Tak
  Odpowiedz
O widzisz Hans, nosił byś błąd językowy do końca życia :D

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
MissFuneral napisał(a):Domyślam się, że napis ma brzmieć "Żyj szybko, umrzyj młodo", więc powinno być "Live fast", a nie "Life fast".
Poza tym, projekt bardzo zacny, brawo.

Faktycznie! Głupio mi aż :(

A Ty Nikuś bierz się do pracy! :D
  Odpowiedz
Łap:
[Obrazek: dziara_dla_hansa-1357490896.jpg]

Odpowiedz
i widzisz, jest pięknie :D:DD drukne go, odrysuje, coś dorzucę od siebie i pewnie na woodzie zobaczsz swoje dziecie :D:D

Dziękówka!
  Odpowiedz
Hans napisał(a):pewnie na woodzie zobaczsz swoje dziecie :D:D
Trzymam za słowo :P

Odpowiedz