Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Przyjmę klucze na platformę Steam.
Znudziło mu się po dwóch tygodniach tak jak myślałem.
Przy jego trybie grania (jedna gra godzinkę i leci następną) to musiałby wydać na gry 5 średnich wypłat.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
:D
Ja tam nie narzekam :3
Wygrałem w konkursach itd:
- Sniper Ghost Warrior 2
- Wiedźmin 1
- Wiedźmin 2
No i ostatnio pykam sobie w darmową gre na stamie - Dota 2 ;)
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
UU, to ładnie.
Gdzie te konkursy? Losowania jakieś? Prawdę mówiąc sam się bawiłem na steamgift ale tam coś wygrać
to naprawdę ciężka sprawa.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Tak jak ci pisałem wcześniej próbowałem szczęścia w konkursach na Fb. Różne FanPage robią jakieś konkursy ...
Co prawda Snipera wygrałem lekkim oszustwem - skopiowałem odpowiedzi i dopisałem "Od lewej", ale wygrałem :D
Wiedźmina chapłem na FabrykaKluczy - FanPage o sklepie itd.
Codziennie jakieś kody wrzucają (jeżeli nie to coś sie stało, albo nie ma admina :P )
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz