Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Przypominam o zmianach w regulaminie forum 08.07.2015
[Obrazek: logo.png]

Niedawno zmianie uległ regulamin forum. Zgodnie z warunkami w nich zawartymi wszelkie zmiany pojawiają się pod poniższym adresem:

http://odjechani.com.pl/Announcement-Zmi...inie-forum

Przypominam również, że każde zmiany będą pojawiać się właśnie pod tym adresem.

Zmiany dotyczą głównie praw autorskich do publikowanych przez użytkownika treści i mają na celu uniknięcie późniejszych, ewentualnych problemów z koniecznością usuwania każdego posta użytkownika, któremu coś takiego się przywidzi. Tak więc by nie robić na forum chaosu prawa będą współdzielone pod warunkiem, że dana treść nie narusza prawa. Jako administrator jestem przychylny do usuwania treści, jeśli ktoś będzie miał uzasadnienie i nie naruszy w ten sposób dobra forum. Przez właściciela forum rozumiem obecnego prawnego właściciela domeny i całej strony, czyli siebie. Prośby o usunięcie możecie też pisać do innych administratorów, ale polecam korzystanie z adresu [email protected]

Zmiany dotyczą również specyfikacji nazwy użytkownika, która od tej pory może, ale nie musi być zaakceptowana przez administracje. Jak wiadomo, ktoś na złość może stworzyć nieczytelny nick i aby uniknąć niedogodności z korzystania z niego innym użytkownikom, będziemy wymagać ewentualnej zmiany nicku na nową, wybraną przez osobę do której problem będzie nawiązywał. 

Od razu deklaruję, że nie zamierzam bez Waszej zgody w jakikolwiek sposób handlować, czy czerpać inne majątkowe korzyści z Waszych prac, choć oficjalnie przyszługuje mi teraz do tego prawo. Po prostu chce uniknąć problemów z dziurami w wątkach, które niedawno powstały na innym forum, co zwróciło moją uwagę i postanowiłem się zabezpieczyć.

Każdy ma prawo do rezygnacji z tych zmian do 14 dni od publikacji tej informacji i koniecznością będzie napisanie prośby o usunięcie konta, ale myślę, że każdy rozumie dlaczego one powstały. 

Dziękuję i pozdrawiam