Psy - "Gangnam Style"
Była osoba podobna do tego rapera, czy to był właśnie ten raper?
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Psy - "Gangnam Style" w "Jaka to melodia"?
|
27.12.2012, 14:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.12.2012, 22:36 przez MissFuneral.)
Wczoraj w jaka to melodia była taka osoba.
Psy - "Gangnam Style" Była osoba podobna do tego rapera, czy to był właśnie ten raper? Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
27.12.2012, 14:52
To nie jest raper. To jest koreańskie disco polo z tego co się orientuję.
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
27.12.2012, 14:57
Ja wyczytałem, że to jest raper.
A w jaka to melodia to był koleś do niego podobny. Bilguun Ariunbaatar
Bilguun Ariunbaatar - znany z programów od Szymona Majewskiego.
Bardzo podobni są do siebie.
27.12.2012, 15:08
To nie był on, głos inny i wgl...
27.12.2012, 15:34
Bardzo fałszował ,,,
Mi się wydaje, że to nie on
27.12.2012, 16:01
Bo to wszystko jest z odtworzenia. Cała choreografia jest przygotowana wcześniej. Dlaczego jak jest śpiewana kolejna piosenka to zawsze są inni ludzie?
łɐʍoɹıʍɐz ʇɐıʍś ʎłɐɔ
27.12.2012, 16:47
Według moich informacji to też koreańskie disco polo...
Jeżeli było słychać fałsz,to napewno musiał to być Bilguun,ponieważ wszystkie gwiazdy występujące w Jaka to melodia,śpiewają z playbacku...
Jeżeli chodzi o gatunek tej piosenki to: k-pop, electro house, hip house ;] |