Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Pytania do konkursu "Zrób zdjęcie swojej choinki - wybierz swoją nagrodę"
Admin wszystko wyjaśnił

admin napisał(a):Gdyby ktoś chciał mieć nasze logo na swoim zdjęciu, przed zaprojektowaniem swojej nagrody, proszę o przesłanie zdjęcia na adres [email protected] a my umieścimy na nim logo Odjechani.com.pl
Oczywiście nie ma takiego obowiązku.

Borat napisał(a):Czyli dobrze rozumiem, że napis odjechani.com.pl muszę przygotować (napisać, wydrukować lub inne)
we własnym zakresie. Wszystko jedno czy to na kartce czy na ścianie. i musi być widoczne.

Czyli nie musisz sam robić loga. Robisz tylko zdjęcie a my umieścimy na nim logo
(Jeżeli tylko dana osoba będzie miała na to ochotę)
---
Szymon chyba źle zrozumiałeś kolegę.
Jemu chodziło o napis Odjechani.com.pl przy robieniu zdjęcia choinki,
a nie wybieraniu nagrody.
Ładne te wasze choinki :) Mam słabość do choinek,nie wiem jak mam wkleić moją fotkę? mam ją na mojej komórce.
Musisz zgrać swoje zdjęcie na komputer (np. za pomocą kabla).
Użyć internetowego hostingu zdjęć (np. Tego)
Następnie skopiowany adres wstawić pomiędzy znaczniki [img]tutaj link[/img]
---
Axel Heart napisał(a):nie wiem jak mam wkleić moją fotkę? mam ją na mojej komórce.

Możesz też przesłać fotkę swojej choinki na adres [email protected]
Obsługa forum umieści sama Twoja choinkę na forum.
Jak to ktoś kiedyś powiedział:

"Pomożecie?"
"Pomożemy!"
:D

Twoim zadaniem tylko będzie napisanie posta, że to Twoja choinka. My wstawimy zdjęcie.
Chcesz dołączyć do konkursu a nie masz jak zrobić zdjęcia ! Nic straconego zrób je telefonem komórkowym - w jak najlepszej jakości i wyślij mi jako MMS-a resztą zajmie się Ekipa odjechani.com.pl ;) Czekam na wasze choinki.

MMS-a wyślij na numer - 798 406 732* Nie zapomnij podać nicka jakiego używasz na Forum.

* - to nie jest mój numer prywatny ,specjalnie na potrzeby konkursu został zakupiony nowy starter.