Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Rajd Polski PC
[Obrazek: gra-pc-rajd-polski-11.jpg]

W grze ścigamy się na autentycznych mazurskich odcinkach specjalnych, na których rywalizują również kierowcy podczas prawdziwego Rajdu Polski. Autorzy korzystając z tzw. onboardów starali się przygotować odpowiadającą rzeczywistości topografię tras, uwzględniając również wygląd całych lokacji wraz z otoczeniem, a także rodzaje nawierzchni, które jednak mają niewielki wpływ na zachowanie się samochodu. W sumie do przejechania jest ok. 170 kilometrów.

wymagania sprzętowe:
Pentium IV 2 GHz, 1 GB RAM, karta grafiki 128 MB (GeForce 6600 lub lepsza), Windows XP/Vista/7
  Odpowiedz
TO JEST NAJGORSZA GRA ŚWIATA!

Wszystko takie sztuczne ...kierować się nie da ,nie ma zniszczeń ,nie ma niczego i to jeszcze będzie w cda :(
  Odpowiedz
Jak to polska gra - DNO. Mało dopracowana grafika, sztuczne samochody, nudne powtarzające się trasy a ludzie widoczni obok tras są jak z "gry planszowej" Moja ocena gry: 2/10
  Odpowiedz
(27.08.2011, 11:06)mateo1ch napisał(a): TO JEST NAJGORSZA GRA ŚWIATA!

Widziałem i miałem przyjemność z GORSZYMI

FLATOUT 3 to dopiero dno .
Zajmuje mase miejsca a :
grafika DNO .
grywalnośc DNO

Odpowiedz