Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Reklama czy co??
Często zdaża się pobrać plik powiedźmy że np. film i w nazwie jest tytuł strona z jakiej pobrano i dodatkowo nazwa użytkownika. Czy taka reklama jest fair?? napewno przyniesie efekt =] Ale czy ktoś np nie wrzuci mnie na jakąś czarną liste??
[Obrazek: sygna4-1380474153.png]

Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.

Odpowiedz
Dla mnie to jest ewidenta reklama strony z której film został pobrany ,może byc tak w dobrej wierze ktoś podaje aby było wiadomo skąd jest dany plik. Ale zawsze możesz go zmienić i podać swój.. Jeżeli plik będzie fake to napewno możesz trafić na taką listę. Ale i są przypadki gdzie specjalnie zmieniają nazwy plików aby tak własnie było...

Ja osobiscie usuwam adresy i rózne nie potrzebne adresy z plików.
  Odpowiedz
Jeżeli pobierasz film to sprawa kończy się po pobraniu filmu, bo wszystkie opcje skąd i od kogo tracą znaczenie.
Jeżeli chomikujesz plik wrzucony przez chomika od którego go chomikujesz to nie widzę nic złego w tym że jest tam jego button.
Natomiast reklamy stron z których się pobiera plik przed wrzuceniem go na chomika to już dla mnie przesada.
  Odpowiedz
I dodajmy, że taką nazwę można przeważnie zmienić...
Osobiście często się z tym spotykam, ale nie daje to jakiegoś ogromnego efektu.

To tak samo gdy pobierasz napisy i na początku przedstawia się ludek, który te napisy zrobił... mnie to nic nie mówi: lolo2349 coś tam coś tam... nie wiem czy reklamuje siebie, jakąś stronkę czy swój nick. :P
Może bardziej zainteresowani zrozumieją, ale mnie to często przeszkadza.
  Odpowiedz
Dla mnie takie reklamy są bez sensu. Czasem podczas filmu po chwili pojawia się napisy przygotował ten i ten kolo a z boku link do jego strony.
Przecież nikt nie zastopuje filmu i nie wejdzie na stronę.
  Odpowiedz