Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Reklama czy co??
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Często zdaża się pobrać plik powiedźmy że np. film i w nazwie jest tytuł strona z jakiej pobrano i dodatkowo nazwa użytkownika. Czy taka reklama jest fair?? napewno przyniesie efekt =] Ale czy ktoś np nie wrzuci mnie na jakąś czarną liste??

Karol

Dla mnie to jest ewidenta reklama strony z której film został pobrany ,może byc tak w dobrej wierze ktoś podaje aby było wiadomo skąd jest dany plik. Ale zawsze możesz go zmienić i podać swój.. Jeżeli plik będzie fake to napewno możesz trafić na taką listę. Ale i są przypadki gdzie specjalnie zmieniają nazwy plików aby tak własnie było...

Ja osobiscie usuwam adresy i rózne nie potrzebne adresy z plików.

Beata

Jeżeli pobierasz film to sprawa kończy się po pobraniu filmu, bo wszystkie opcje skąd i od kogo tracą znaczenie.
Jeżeli chomikujesz plik wrzucony przez chomika od którego go chomikujesz to nie widzę nic złego w tym że jest tam jego button.
Natomiast reklamy stron z których się pobiera plik przed wrzuceniem go na chomika to już dla mnie przesada.
I dodajmy, że taką nazwę można przeważnie zmienić...
Osobiście często się z tym spotykam, ale nie daje to jakiegoś ogromnego efektu.

To tak samo gdy pobierasz napisy i na początku przedstawia się ludek, który te napisy zrobił... mnie to nic nie mówi: lolo2349 coś tam coś tam... nie wiem czy reklamuje siebie, jakąś stronkę czy swój nick. :P
Może bardziej zainteresowani zrozumieją, ale mnie to często przeszkadza.
Dla mnie takie reklamy są bez sensu. Czasem podczas filmu po chwili pojawia się napisy przygotował ten i ten kolo a z boku link do jego strony.
Przecież nikt nie zastopuje filmu i nie wejdzie na stronę.