Często zdaża się pobrać plik powiedźmy że np. film i w nazwie jest tytuł strona z jakiej pobrano i dodatkowo nazwa użytkownika. Czy taka reklama jest fair?? napewno przyniesie efekt =] Ale czy ktoś np nie wrzuci mnie na jakąś czarną liste??
Dla mnie to jest ewidenta reklama strony z której film został pobrany ,może byc tak w dobrej wierze ktoś podaje aby było wiadomo skąd jest dany plik. Ale zawsze możesz go zmienić i podać swój.. Jeżeli plik będzie fake to napewno możesz trafić na taką listę. Ale i są przypadki gdzie specjalnie zmieniają nazwy plików aby tak własnie było...
Ja osobiscie usuwam adresy i rózne nie potrzebne adresy z plików.
Jeżeli pobierasz film to sprawa kończy się po pobraniu filmu, bo wszystkie opcje skąd i od kogo tracą znaczenie.
Jeżeli chomikujesz plik wrzucony przez chomika od którego go chomikujesz to nie widzę nic złego w tym że jest tam jego button.
Natomiast reklamy stron z których się pobiera plik przed wrzuceniem go na chomika to już dla mnie przesada.
I dodajmy, że taką nazwę można przeważnie zmienić...
Osobiście często się z tym spotykam, ale nie daje to jakiegoś ogromnego efektu.
To tak samo gdy pobierasz napisy i na początku przedstawia się ludek, który te napisy zrobił... mnie to nic nie mówi: lolo2349 coś tam coś tam... nie wiem czy reklamuje siebie, jakąś stronkę czy swój nick.

Może bardziej zainteresowani zrozumieją, ale mnie to często przeszkadza.
Dla mnie takie reklamy są bez sensu. Czasem podczas filmu po chwili pojawia się napisy przygotował ten i ten kolo a z boku link do jego strony.
Przecież nikt nie zastopuje filmu i nie wejdzie na stronę.