Ile u was dzisiaj było stopni?
Rekordowo wysoka temperatura
|
01.01.2013, 22:56
Gdy dzisiaj wstałem z łóżka moim oczom ukazał się niezwykły widok. Patrze sobie na stacje pogodową (termometr, zegar, ciśnienie) a tam 15.5*C. I to o godzinie 10:15.
Ile u was dzisiaj było stopni? łɐʍoɹıʍɐz ʇɐıʍś ʎłɐɔ
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
02.01.2013, 00:35
Podobnie i u mnie. Klimat się ociepla. Zima w moim rejonie jakieś 10 lat temu była zawsze ostra, a teraz taka zmienna kaszanka. Kupa śniegu, a za dwa dni sraczka. Tak jest już od kilku lat. Nie maluje to niczego dobrego.
02.01.2013, 11:24
swordancer napisał(a):Zima w moim rejonie jakieś 10 lat temu była zawsze ostra, a teraz taka zmienna kaszanka.To samo się dzieje u mnie. Pamiętam te srogie zimy. Grudzień był zawsze były przysypany białym puchem, a teraz się już przyzwyczaiłem, że Św. Mikołaj przyjeżdża na rowerze zamiast na saniach W Nowy Rok czułem lato, poważnie. Śmiało można by było chodzić w krótkim rękawku. "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
02.01.2013, 16:48
Ocieplenie klimatu... Już nigdy nie będzie zim jak dawniej
02.01.2013, 20:22
Więcej osob będzie chorowało bo taka pogoda sprzyja rozwijaniu wirusów
Wysłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk
02.01.2013, 20:53
To prawda, że zmiany klimatyczne są zauważalne, ale to nie przez człowieka, no przynajmniej w tak dużym stopniu jak się uważa. W tamtym roku, było nawet sporo śniegu i długo się utrzymywał, w tym roku jak na razie śniegu nie ma, a szkoda bo liczę w dalszym ciągu, że któregoś dnia tak napada, iż będę zmuszony wrócić do domu
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości