Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Rekordowo wysoka temperatura
Gdy dzisiaj wstałem z łóżka moim oczom ukazał się niezwykły widok. Patrze sobie na stacje pogodową (termometr, zegar, ciśnienie) a tam 15.5*C. I to o godzinie 10:15.
Ile u was dzisiaj było stopni?
łɐʍoɹıʍɐz ʇɐıʍś ʎłɐɔ
  Odpowiedz
Do 16 spałem więc nie wiem :D ale o 5 było nawet ciepło
[Obrazek: 30bl8au.png]
  Odpowiedz
Podobnie i u mnie. Klimat się ociepla. Zima w moim rejonie jakieś 10 lat temu była zawsze ostra, a teraz taka zmienna kaszanka. Kupa śniegu, a za dwa dni sraczka. Tak jest już od kilku lat. Nie maluje to niczego dobrego.
  Odpowiedz
swordancer napisał(a):Zima w moim rejonie jakieś 10 lat temu była zawsze ostra, a teraz taka zmienna kaszanka.
To samo się dzieje u mnie. Pamiętam te srogie zimy. Grudzień był zawsze były przysypany białym puchem, a teraz się już przyzwyczaiłem, że Św. Mikołaj przyjeżdża na rowerze zamiast na saniach ;)

W Nowy Rok czułem lato, poważnie. Śmiało można by było chodzić w krótkim rękawku.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Ocieplenie klimatu... Już nigdy nie będzie zim jak dawniej ;(
  Odpowiedz
Więcej osob będzie chorowało bo taka pogoda sprzyja rozwijaniu wirusów

Wysłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk
  Odpowiedz
(02.01.2013, 20:22)closer9 napisał(a): Więcej osob będzie chorowało bo taka pogoda sprzyja rozwijaniu wirusów

Wysłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk

Już to widać, w ośrodku zdrowia w mojej miejscowości drzwi się nie domykają...
łɐʍoɹıʍɐz ʇɐıʍś ʎłɐɔ
  Odpowiedz
To prawda, że zmiany klimatyczne są zauważalne, ale to nie przez człowieka, no przynajmniej w tak dużym stopniu jak się uważa. W tamtym roku, było nawet sporo śniegu i długo się utrzymywał, w tym roku jak na razie śniegu nie ma, a szkoda bo liczę w dalszym ciągu, że któregoś dnia tak napada, iż będę zmuszony wrócić do domu :D
Chomik: YouTube | Portfolio deviantART

Odpowiedz
A u mnie w nowy rok padał deszcz i było 3 na plusie, ja jakoś nie czułem lata.
Stop pomagania!
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości