jeżeli wiecie jak takie coś zrobić napiszcie pod spodem
Ps. Nie wiedziałem gdzie to umieścić więc dałem tutaj jeżeli źle proszę o przeniesienie
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Repack plików
|
11.12.2012, 20:06
witam słyszałem że jest coś takiego jak Repack czyli pobierasz grę zajmującą 2,5 GB a tak naprawdę ma 5 GB
jeżeli wiecie jak takie coś zrobić napiszcie pod spodem Ps. Nie wiedziałem gdzie to umieścić więc dałem tutaj jeżeli źle proszę o przeniesienie Życie nie ma ścieżek na skróty.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Jest to kilkukrotne spakowanie gry, tak własnymi słowami
Jest też Ripowanie, ale to już co innego, wycina się niepotrzebne fragmenty np: filmów, muzyki itp., i ponowne mocne pakowanie plików
12.12.2012, 04:15
Repack to rodzaj gry który jest kompresowany do granic możliwości na bardzo dobrym sprzęcie. Nie jest to kilkukrotne pakowanie gry. Używa się do tego takich programów jak UHARC. Przykład video ma kompresję 200% jako spakowany plik . Po rozpakowaniu ma oryginalną wagę i pierwotny format
Jeśli nie znasz podstaw encodowania plików to nawet nie myśl o pracy nad Repackiem |