Przedstawiam zdjęcia pięknej Beretty, która od się niedawna opiekuję .
Idealnie leży w dłoni!
Zdjęcia robione przy okazji czyszczenia :]
PS. przepraszam za jakość, robione telefonem.
Pozdrawiam
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Replika Beretty Elite 2
|
27.06.2012, 15:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.08.2012, 15:55 przez MissFuneral.)
Witam.
Przedstawiam zdjęcia pięknej Beretty, która od się niedawna opiekuję . Idealnie leży w dłoni! Zdjęcia robione przy okazji czyszczenia :] PS. przepraszam za jakość, robione telefonem. Pozdrawiam Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Fajna broń, czy już ją testowałeś np: na puszkach, albo na butelce?
raden__ napisał(a):testowałeś np: na puszkach, albo na butelce? Tak. Robi wrażenie, nie chciałbym dostać z niej np. w kolano czy w brzuch
31.08.2012, 16:19
Super się prezentuje Skąd ją masz (Jeśli wolno zapytać) ?
31.08.2012, 16:54
Imcoran napisał(a):Skąd ją masz (Jeśli wolno zapytać) ?Pewnie ,że wolno Ze sklepu z militariami lkssignal napisał(a):ja mam replike m4.strzelałem z m4, znacznie wygodniejsza od jej 'starszego brata' m16. |