Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Roman Barbarzyńca
Zaprawdę powiadam Wam, zajadów ze śmiechu dziś omal nie dostałem oglądając "Roman Barbarzyńcę", niby animowana bajka... ale dla dzieci to ona stanowczo nie jest. Polecam, choć nie wiem jak z chomikiem w tym kontekście będzie, a ja jeszcze dobrze nie wrzuciłem, a już mi zablokowali, na innych portalach hula więc zdobyć stosunkowo łatwo - a naprawdę warto - bo śmiesznie ;)
[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcRXYd1V2RJEoGku3xPC1mI...2MC_GTzYhQ]

Odpowiedz
:D film jest super !!!!!!!!!!!! :P polecam wszystkim, a na chomika nie warto wrzucać bo usuwają odrazu
[Obrazek: promyczek_xxpwwhr.png]
  Odpowiedz
Z ogromną chęcią go zobaczę, zapowiada się beka śmiechu :P
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Hmm wystawiłem go na innym dysku internetowym, z łagodniejszą nieco administracją - 5 godzin - 133 pobrania ;) Nigdy jeszcze żaden film tak mi nie schodził.
  Odpowiedz
Może się podzielisz tym filmem? :)

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Film jest bardzo fajny tylko,że jest jedna scenka taka erotyczna :D.
  Odpowiedz
Bez problemu tylko powiedz jak ;) na pocztę chyba nie dam rady Ci posłać ;(
  Odpowiedz
Ja znalazłem na pewnym fajnym serwerze, mam coś na nim transferu jak ktoś chce niech pisze podam passy ;]
Iloś osób ograniczona :P
  Odpowiedz
Wystarczy mi podesłać link do pobrania na PW :)

Odpowiedz
okey mam dysk internetowy, za zalogowanie dają 100 pkt, za ściągnięcie ich programu do wysyłania 400 spokojnie starcza na pobranie paru pozycji
Jak ktoś zainteresowany filmik już tam wrzuciłem, adres dysku podam chętnym na pw bo tu chyba nie wolno ;)
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości