Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Rozdaję punkty za darmo!
Zasady są proste. Podaj w wątku nazwę swojego chomika, a ja przeleje na jego konto 3000 chomikowych punktów. Nie musisz nic robić! Dostaniesz ode mnie punkty od tak - mam dziś dobry humor ;) "Konkurs" trwa do wyczerpania zapasów. Kto pierwszy ten lepszy. Każdy chomik zgarnia 3000 pkt. za darmo.

Zastrzegam sobie prawo do wstrzymania/ odwołania konkursu w każdej chwili bez podania przyczyny. Ze swoich postanowień nie muszę się nikomu tłumaczyć. Chomiki można zgłaszać tylko i wyłącznie w tym wątku (te zgłoszone na PW nie otrzymają punktów). Każdy użytkownik może się zgłosić tylko raz, to samo tyczy się kont współwłaścicieli chomików (jeden chomik otrzymuje punkty tylko raz). Postanowienia konkursu mogą być przeze mnie zmienione w każdej chwili.

Lista aktualnie obdarowanych chomików:
reven, mati_35, damianoslawp, polx, VanPure, Androidowiec, szybcior1998, rafi1092, babula144, Twisteek, aspiryna, ojos.labios, Sililquak, Br0nek1234, synonim111, aderus1, XXXSiteRips, zezimaO, ADRIANUSS, Diablo09, Lucus666, keramiec, IceSki, sunshineala, MiszuPlayer, aska914, GSM-PL
Chomik mati_35
Podam dalej :D
Chomik damianoslawp :)
mój chomik: polx

Dziękuję i życzę dużo uśmiechu
Wdzięczność - najpiękniejcza waluta na świecie.
Jeśli masz szybkie łącze i chcesz ściągać z kilkudziesięciu serwerów uploadowych bez limitu prędkości, przetestuj TO:
[Obrazek: new_400x50.jpg]
Chomik : VanPure
Dzięki z góry :)
Chomik androidowiec

Punkty doszły ;) wielkie dzięki
mój chomik: szybcior1998
Dziękuje bardzo
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

mój chomik rafi1092
Mój chomik to babula144

z góry dzięki