Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ankieta: Jakie chcecie SS'y?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Małe SS'y
0%
0 0%
DużeSS'y
0%
0 0%
Obojętnie
0%
0 0%
Razem 0 głosów 0%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Rozmiary ss'ow w opisach na strefie-chomika
Witam
drodzy użytkownicy mam do was pytanie.
Mamy do was pytanie odnośnie rozmiarów ss'ow.
Czy w naszym generatorze Strefa-chomika ss'y w grach chcielibyście w rozmiarze:

A) TAKIM - CZAS GENEROWANIA OKOŁO 15 SEKUND KRÓTSZY
[Obrazek: 684875468__1_-1360071274.jpg]

B)TAKIM - CZAS GENEROWANIA OKOŁO 15 SEKUND DŁUŻSZY NIŻ TEGO SS'a WYŻEJ
[Obrazek: 684875281-1354365402.jpg]
]
  Odpowiedz
Uwaga, to jest inaczej niż te 15 sekund; p

Oczywiście podawałem na oko, zaraz zmierzę różnicę indeksowania, i poinformuje era9889, oraz dam edit'a jaka różnica;p
#edit 1:
Pierwsza lepsza strona, indeksowała się 9sekund na aktualnym rozmiarze
#edit 2:
Po zmianie wczytuje się... też 9 sekund:P Myliłem się ostro:]

Jednak moim zdaniem ładniej wygląda w mniejszych rozmiarach, a w dodatku zużywają mniej miejsca(czasem nawet 20 razy mniej) na IS i...
W naszej bazie z małymi screen'ami znajduje się już 162 zaindeksowane gry, więc wiele z nich będzie ładowało się w ułamku sekundy:)

Ogólnie wybór należy do użytkowników:)
  Odpowiedz