Blachu82 napisał(a):No to admin poluj na zdjęcie. Ha ha ha,A co myślisz, że nie upoluję?
Te fotki będą dobre?
Ja tam nie widzę czarnej plamki na odbycie, poza zbliżającym się klockiem w fazie kreta.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Rybka ociera się o liście. O co chodzi?
|
08.12.2012, 00:22
Blachu82 napisał(a):No to admin poluj na zdjęcie. Ha ha ha,A co myślisz, że nie upoluję? Te fotki będą dobre? Ja tam nie widzę czarnej plamki na odbycie, poza zbliżającym się klockiem w fazie kreta. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Na pewno nie będzie miała młodych, chociaż może to być wczesne stadium ciąży, kiepsko widać płetwę, ale to chyba samica. Musisz też pamiętać że w sklepie tych rybek nie rozpieszczają, karmią je tylko na przetrwanie czasami, może sobie podjadła i nabrała ładnych kształtów. A z tym ocieraniem to tak jak pisałam wcześniej, w każdym razie podnieść temperatury na dwa, trzy dni do 28 stopni nie zaszkodzi (tylko ich nie ugotuj).
09.12.2012, 09:38
Wygląda na to, że rybka nie jest w ciąży.
Od tamtego momentu dawałem im karmę zamiast 3x dziennie, rano i wieczorem. Już nie wygląda jak bańka więc to było z obżarstwa. |