Ostatnio trochę bawiłam się z Photoshopem i chciałabym zapytać Was o opinie na temat tego portretu
Nad czapką i kilkoma detalami muszę jeszcze trochę popracować ale nie mam czasu
Co myślicie?
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Rysowanie :)
|
18.09.2013, 14:18
Witam wszystkich Odjechanych
Ostatnio trochę bawiłam się z Photoshopem i chciałabym zapytać Was o opinie na temat tego portretu Nad czapką i kilkoma detalami muszę jeszcze trochę popracować ale nie mam czasu Co myślicie? Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
18.09.2013, 14:50
Wszystko wygląda dobrze, jak na moje oko ;d
Jeżeli miałbym się do czegoś przyczepić, jedynie kurtka wygląda mało wiarygodnie. Praca świetna, ćwicz dalej!
18.09.2013, 22:52
Robiłaś od zera ?
18.09.2013, 23:50
Tak zrobione od zera patrząc na oryginalne zdjęcie
Zapraszam na mojego chomika Znajdziecie tam książki różnego rodzaju.
21.09.2013, 22:21
to podziwiam
23.09.2013, 13:59
Wow, jak na początek zabawy to świetnie Ci to wyszło - prawie idealnie.
Powiedz mi jakiego tabletu graficznego używasz? Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
23.09.2013, 15:00
Nie używam tabletu graficznego tylko touchpad na lapku
23.09.2013, 18:14
Chyba sobie kpisz Ty to rysowałaś touchpad-em? Niemożliwe, jeśli tak to masz cholerny talent i aż strach pomyśleć jakie cuda robiłabyś tabletem.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
23.09.2013, 21:44
Kilka razy lukałem ten temat, ale nie mogło do mnie dojść, że Ty to rysowałaś Na początku uroiłem sobie, że to zdjęcie... Później pomyślałem, że chyba dorabiałaś kurtkę, czapkę i inne bajery w PS, ale teraz po komentarzach dopiero mnie oświeciło... Naprawdę rysowałaś to wszystko od zera? Touchpadem? Tylko nie mów mi, że palcem Bomba... Jestem pod wrażeniem, naprawdę. Czapki z głów.
25.09.2013, 15:40
Ano palcem narysowane
A tutaj wcześniejsza praca:
|