Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Rysowanie :)
Brick 
Witam wszystkich Odjechanych :)

Ostatnio trochę bawiłam się z Photoshopem i chciałabym zapytać Was o opinie na temat tego portretu :D
[Obrazek: beb+bruce+moja+wersja.png]

Nad czapką i kilkoma detalami muszę jeszcze trochę popracować ale nie mam czasu :D
Co myślicie?
  Odpowiedz
Wszystko wygląda dobrze, jak na moje oko ;d
Jeżeli miałbym się do czegoś przyczepić, jedynie kurtka wygląda mało wiarygodnie.
Praca świetna, ćwicz dalej!
  Odpowiedz
Robiłaś od zera :)?
  Odpowiedz
Tak :) zrobione od zera patrząc na oryginalne zdjęcie
Zapraszam na mojego chomika :) Znajdziecie tam książki różnego rodzaju.
  Odpowiedz
to podziwiam :)
  Odpowiedz
Wow, jak na początek zabawy to świetnie Ci to wyszło - prawie idealnie.
Powiedz mi jakiego tabletu graficznego używasz?
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Nie używam tabletu graficznego :P tylko touchpad na lapku
  Odpowiedz
Chyba sobie kpisz Ty to rysowałaś touchpad-em? Niemożliwe, jeśli tak to masz cholerny talent i aż strach pomyśleć jakie cuda robiłabyś tabletem.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Kilka razy lukałem ten temat, ale nie mogło do mnie dojść, że Ty to rysowałaś Auc Na początku uroiłem sobie, że to zdjęcie... Później pomyślałem, że chyba dorabiałaś kurtkę, czapkę i inne bajery w PS, ale teraz po komentarzach dopiero mnie oświeciło... Naprawdę rysowałaś to wszystko od zera? Touchpadem? Tylko nie mów mi, że palcem :) Bomba... Jestem pod wrażeniem, naprawdę. Czapki z głów.
  Odpowiedz
Ano palcem narysowane :D
A tutaj wcześniejsza praca:

[Obrazek: jared+leto.jpg]
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości