Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

SE W910i - Setool2lite nie czyta telefonu
Sprawny.
Tak najnowsza wersja.
  Odpowiedz
No to nie wiem, musiałbym mieć go u siebie...
Chociaż nie może nie działać jeśli podłączasz wyłączony telefon trzymając C a przed tym wybranym FS TOOL
  Odpowiedz
Jesli chcesz coś robić w telefonie (zmieniać sterowniki, wgrywać patche) najlepiej zapoznaj się z Far'em.
Jest to moim zdaniem najlepszy i najbezpieczniejszy progam i obsługuje wszystkie platformy (DB2010 itd.)
Podłącz się nim i wtedy będziesz miał swój CID i inne info o fonie. SETOOL też jest dobry ale ja jednak przyzwyczaiłem się do Far'a i na nim pracuje cały czas ..
  Odpowiedz