Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

SPAMchomik - program do wysyłki reklam w CHR - UWAGA! Wykrada hasła!
zgadzam się z Tobą ja go mam używam i jest super

:D
(03.11.2012, 18:40)zawpork napisał(a): Ja wolę używać programów z bezpiecznego źródła. Kupcie sobie u CMPro.

(03.11.2012, 18:47)Promyczek14 napisał(a): zgadzam się z Tobą ja go mam używam i jest super
[Obrazek: promyczek_xxpwwhr.png]
  Odpowiedz
Ja wolę sam spamować D:
Czasochłonne, ale cóż...
  Odpowiedz
Eh... A ja gupi go używam od miesiąca i myślałem, że jest czysty...
  Odpowiedz
Co do tego wykradania haseł to czy jak w edytorze hex zamienimy ten adres chomikmail.cba.pl na coś innego to to pomorze? Nie znam się zbyt na tym więc pytam.
  Odpowiedz
Nie... Cóż za wyczerpująca wypowiedź.
  Odpowiedz
Dobra a więc dokładniej w edytorze hex można zmienić wartość w tym programie i zamieniając ten adres (chomikmail.cba.pl) na coś innego np. oooooooooo.ooo.oo (ilość znaków musi być taka sama) to teoretycznie nie powinno wysłać hasła ale tak jak pisałem wyżej zbyt na tym się nie znam.
  Odpowiedz
Z reguły jak ktoś w Polsce robi jakiś program i daje go za darmo to coś z nim musi być nie tak..
Szkoda :c
  Odpowiedz