Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

SPAMchomik - program do wysyłki reklam w CHR - UWAGA! Wykrada hasła!
(16.08.2012, 15:19)rozkminiaczepl napisał(a): Nic nie będę akutalizowal poniewaz na strone wchodzi tyle samo osob co przed napsianiem programu Pozdrawiam :)

Przecież najnowszy download nie przenosi na stronę tylko chomika (:
  Odpowiedz
Boże tak ciężko za aktualizować bota ? . Strona rozkminiacze.pl jest dość popularna więc nie trzeba tego napisu na dole :P
  Odpowiedz
To udostępnij jakieś pliki robocze czy coś takiego nie wiem na czym polega pisanie programów ale chyba masz takie pliki. Ktoś kto się trochę zna może zrobi coś z niego:D
  Odpowiedz
REKLA_MATOR napisał(a):Boże tak ciężko za aktualizować bota ? . Strona rozkminiacze.pl jest dość popularna więc nie trzeba tego napisu na dole Jezyk
Jak byś wiedział nie nie jest na chop siup. Spróbuj sam to się za głowę złapiesz.

REKLA_MATOR napisał(a):To udostępnij jakieś pliki robocze czy coś takiego nie wiem na czym polega pisanie programów ale chyba masz takie pliki. Ktoś kto się trochę zna może zrobi coś z niego
Plikiem roboczym jest sam program :D
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Co Ty gadasz, z samego pliku exe nie da się wyciągnąć kodu...
Nie mam bazy - nie mam możliwości rozłożyć na czynniki pierwsze program.
  Odpowiedz
mesjasz19 napisał(a):Co Ty gadasz, z samego pliku exe nie da się wyciągnąć kodu...
Nie mam bazy - nie mam możliwości rozłożyć na czynniki pierwsze program.

W przypadku tego programu wyciągnięcie kodu źródłowego to 10 minut roboty.
  Odpowiedz
Tak tak, licytujcie się...
I tak jest wiele przeróbek (bez odnośników do chomika autora albo edytującego) tego bota więc łaski bez :)
  Odpowiedz
Gdzie jest ta aktualizacja ... Słyszałem od pewnej osoby że ma wirusa :(
  Odpowiedz
Używam programu od kilku dni i jestem zadowolona. Fakt, co jakiś czas zacina się przy captchy i trzeba go ponownie uruchamiać.
Podpisu z linkiem nie usunęłam i nie mam zamiaru, w niczym mi nie przeszkadza. A autor udostępnił program za darmo, więc to uczciwe. :)
  Odpowiedz
Mam problem z tym programem...Loguje się wpisuje wiadomość CHr,odznaczam wiadomości prywatne i kiedy zaczynam wysyłanie do listy chomików od razu wyskakuje mi captch... co najgorsze, przepisuje go klika Wyślij i nic się nie dzieje .... proszę o pomoc
  Odpowiedz