SPAMchomik - program do wysyłki reklam w CHR - UWAGA! Wykrada hasła!
|
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Boże tak ciężko za aktualizować bota ? . Strona rozkminiacze.pl jest dość popularna więc nie trzeba tego napisu na dole
![]()
18.08.2012, 19:42
To udostępnij jakieś pliki robocze czy coś takiego nie wiem na czym polega pisanie programów ale chyba masz takie pliki. Ktoś kto się trochę zna może zrobi coś z niego
![]()
18.08.2012, 20:31
REKLA_MATOR napisał(a):Boże tak ciężko za aktualizować bota ? . Strona rozkminiacze.pl jest dość popularna więc nie trzeba tego napisu na dole JezykJak byś wiedział nie nie jest na chop siup. Spróbuj sam to się za głowę złapiesz. REKLA_MATOR napisał(a):To udostępnij jakieś pliki robocze czy coś takiego nie wiem na czym polega pisanie programów ale chyba masz takie pliki. Ktoś kto się trochę zna może zrobi coś z niegoPlikiem roboczym jest sam program ![]()
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
21.08.2012, 02:16
Co Ty gadasz, z samego pliku exe nie da się wyciągnąć kodu...
Nie mam bazy - nie mam możliwości rozłożyć na czynniki pierwsze program.
21.08.2012, 18:51
mesjasz19 napisał(a):Co Ty gadasz, z samego pliku exe nie da się wyciągnąć kodu... W przypadku tego programu wyciągnięcie kodu źródłowego to 10 minut roboty.
21.08.2012, 23:46
Tak tak, licytujcie się...
I tak jest wiele przeróbek (bez odnośników do chomika autora albo edytującego) tego bota więc łaski bez ![]()
Gdzie jest ta aktualizacja ... Słyszałem od pewnej osoby że ma wirusa
![]()
05.09.2012, 22:10
Używam programu od kilku dni i jestem zadowolona. Fakt, co jakiś czas zacina się przy captchy i trzeba go ponownie uruchamiać.
Podpisu z linkiem nie usunęłam i nie mam zamiaru, w niczym mi nie przeszkadza. A autor udostępnił program za darmo, więc to uczciwe. ![]()
08.09.2012, 09:51
Mam problem z tym programem...Loguje się wpisuje wiadomość CHr,odznaczam wiadomości prywatne i kiedy zaczynam wysyłanie do listy chomików od razu wyskakuje mi captch... co najgorsze, przepisuje go klika Wyślij i nic się nie dzieje .... proszę o pomoc
|