Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Samsung Avila - nie mogę zrobić zdjęcia
Cześć, mam problem z telefonem.
Wyskakuje mi błąd kamery, gdy chcę zrobić zdjęcie... Wiecie o co chodzi?
  Odpowiedz
Pamięć może pełna ?
A pisze jakiś komunikat ??
  Odpowiedz
Miałem tak na samsungu galaxy y. Gdy zresetowałem telefon, usunąłem zbędną pamięć znów zaczęła działać.
łɐʍoɹıʍɐz ʇɐıʍś ʎłɐɔ
  Odpowiedz
Ok, naprawione, poluzowana taśma. Nie łapała.
Kolejny niestety problem. Po włączeniu telefonu zamiast menu wyświetla się napis download... Biały na pomarańczowej linii. Nie idzie nic zrobić.

Rozpracowane temat do zamknięcia. Problem tkwił w przyciskach volume.
  Odpowiedz
hehe miałem ten telefon i tez tak w nim grzebałem napis download pojawia się przy wciśnięciu 3 klawiszy jeśli pojawia się przy włączeniu telefonu oznacza to że należny wgrać nowe oprogramowanie innej opcji nie ma ciesz się bo ja tak przekombinowałem raz że płyta główna poszła do wymiany nawet włączyć się nie chciał ;( nie ma to jak telefon z Androidem tego nie uwalisz a jak uwalisz to i tak postawisz na nogi;)
  Odpowiedz
Jeśli chcesz wytłumaczę Ci na GG na czym polega flashowanie Samsunga i co należy zrobić / jak flashować :)

Z resztą dodam tutaj arta jak flashować telefon :)
  Odpowiedz