Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
07.09.2012, 15:24 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.01.2013, 21:20 przez MissFuneral.)
Witam.
Mój problem jest taki, że panel dotykowy przestał mnie słuchać.
Robi co chce.
Chodzi mi o to, że wszystko działa ok, w każdym miejscu reaguje, ale od czasu do czas sam przyciska (lewy dolny róg)
Próbowałem zmienić softa, ale to nic nie dało.
Jeśli wymieniłeś/zaktualizowałeś soft na najnowszy, zostaje tylko i wyłącznie
wina wyświetlacza - być może przy upadku coś się uszkodziło, wcisnęło.
Panele dotykowe są bardzo kruche a co najgorsze w 99% przypadkach nie do naprawy,
to znaczy do wymiany całego wyświetlacza.
Masz na ten telefon gwarancję? Być może warto oddać.
Jednak gdy będzie to wina uszkodzenia wyświetlacza nie uznają gwarancji.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl