Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Samsung avilla czy monte?
Tak jak w temacie co wybrać aville czy monte?
  Odpowiedz
Monte jest nowszy, monte jest lepszy.

Ekrany pod względem wielkości mają identyczne lecz pod względem jakości to avilla zostaje z tyłu.
W kwestii reakcji na dotyk avilla również wypada gorzej.
Ponownie avilla odstaje, tym razem z jakością zdjęć.

Nie ma sensu dalej porównywać ponieważ Monte jest lepszy.
  Odpowiedz
Moim zdaniem oba telefony maja + i -... ja mam avile i jestem zadowolony. I avila ma mniej czuły ekran dotykowy ale moim zdaniem to nie - bo w monte musiałem się pomęczyc żeby przesunąc liste numerów i moja mama która ma monte cały czas mówi że jest zbyt czuły bo sam się np. odblokowuje w kieszeni
  Odpowiedz
ja mam avilę jest popularniejsza ogólnie te telefony różną się obudową w środku jest to samo działają na nich te same gry widgety Jednak według mnie avila ma bardziej nowoczesny wygląd
A tak w ogóle to posiadam największy na chomikuj zbiór plików na Samsunga Avilę wszystko sprawdzone i przetestowane
  Odpowiedz
Mam avilę i jestem zadowolona. Mój syn ma monte i ciągle się złości, więc pewnie avila lepszy?
  Odpowiedz
Ja mam monte.
Moim zdaniem monte jest lepsze niż Avila
ale radził bym ci kupić lg gt540 ta sama cena co monte.
sam teraz zmieniam na lg gt540.
Ten lg ma Androida a monte zwykły system.
Piszcie poprawnie, używajcie (ż, ó, ł, itd) :) Podam przykład:
,,Robić komuś łaskę" a ,,Robić komuś laskę" to całkiem inne znaczenie :D
  Odpowiedz
no LG GT540 lepszy ale Xperia w tej samej cenie a wiadomo gry na androida są jak gry na PC
  Odpowiedz