Dlaczego tak trudno namówić kobietę na seks oralny?
Tzn. chcę aby mi moja kobieta wzięła członka do ust,
ale nie mogę jej do tego namówić. Nie wiem jak ją przekonać.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Seks oralny. Jak ją namówić?
|
Cześć
Dlaczego tak trudno namówić kobietę na seks oralny? Tzn. chcę aby mi moja kobieta wzięła członka do ust, ale nie mogę jej do tego namówić. Nie wiem jak ją przekonać.
Przyłącz się do Akcji zgłoś posta!
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
04.05.2012, 08:56
Przede wszystkim musisz o te miejsca zadbać
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
04.05.2012, 09:20
Borat napisał(a):Dlaczego tak trudno namówić kobietę na seks oralny?Postaw się na miejscu kobiety... członek, którym oddawałeś mocz jakiś czas temu ona ma wziąć do ust? Wydaje się obrzydliwe. Poza tym 'miłość francuska' kojarzy się jednoznacznie z 'kobietami lekkich obyczajów'. Bazuję tutaj nie na własnych refleksjach lecz na zdaniu kobiet , z którymi na ten temat zdarzyło mi się rozmawiać. Spróbuj pokazać kobiecie ,że oboje możecie czerpać z tego przyjemność, powinno zadziałać. Pozdrawiam. Hans napisał(a):Spróbuj pokazać kobiecie ,że oboje możecie czerpać z tego przyjemność, powinno zadziałać.A jeśli nie chodzi o przyjemność tylko o obrzydzenie? Jakiś czas temu myślałem, że to oczywiste w związkach i w niemal każdym ludzie nie mają problemu z seksem oralnym. Byłem w wielkim błędzie bo jak się okazuje sporo jest takich par. W pracy rozmawia się o wszystkim i właśnie tam dowiedziałem się przy jednej z rozmów, że pracuję z jedną osobą, której aż się na wymioty zbiera jak myśli o seksie oralnym i nie ma nawet mowy o takich rzeczach. Ja myślę, że nie jest to kwestia kobiet lekkich obyczajów czy niechęci. To coś głębszego, siedzącego głęboko w każdym z nas. Spotkałem się również z takimi opiniami, że kobieta czuje się w ten sposób poniżona, dlatego tego nie lubi. Słyszałem też opinie, że to jedna z najbardziej pożądanych form seksu przez niektóre osoby i nie wyobrażają sobie pełnego uniesienia bez seksu oralnego. Można próbować nakłonić, przekonać partnerkę do takiej formy seksu, ale nikt Ci nie da gwarancji, że to Ci się uda. Diablo09 napisał(a):Przede wszystkim musisz o te miejsca zadbaćKwestia higieny jest tu wręcz oczywista. Przed "tym" należałoby się najlepiej dobrze wykąpać Niewłaściwe "zapachy" mogą spowodować uraz do końca życia. Higiena to podstawa bez dwóch zdań. Napisałeś, że Twoja kobieta nie chce się namówić na wzięcie członka do ust. A czy Ona pozwala Ci na pieszczenie się językiem w miejscach intymnych?
05.05.2012, 10:17
admin napisał(a):A czy Ona pozwala Ci na pieszczenie się językiem w miejscach intymnych? Odmawia.
Przyłącz się do Akcji zgłoś posta!
W takim razie sprawa jest bardzo skomplikowana i według mnie będzie trudno to zmienić...
A może warto zapytać o to same kobiety (o ile się odważą dyskutować) w tym dziale.
21.05.2015, 22:44
U mnie to było tak, że przeszedłem od razu do akcji. Albo się jej spodoba, albo nie. Ale się spodobało.
21.05.2015, 23:00
22.05.2015, 09:26
Ja w tym pamietnym dni też miałem busz. Zależy wszystko od drugiej połówki, jak kocha to nawet busz nie bedzie przeszkadzać.
|