Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Server Minecraft
[Obrazek: MinecraftBanner.png]
MC-Negr
Typ serwera: NoHamachi
Typ serwera: Survival + Frakcje
Iloœc slotów: 10
Ip serwera: mc-negr.gomc.pl
Zwierzęta: Tak
Potwory: Tak
PvP: Tak
Nether: Tak
Premium: NonPremium
WhiteList: Wyłączona
[Obrazek: admd.png]
NegrXD
Poszukiwani moderatorzy
[Obrazek: plug.png]
Starałem się wgrać pluginy tak by bogaciły gre i nie jest zapchany bezużytecznymi pluginami.
[Obrazek: infodod.png]
Lubisz dobrze sie bawic? To wbijaj!
Server głosowy mumble:
ip: 91.204.161.85
port:63904

Wszystkie sugestie dotyczące servera, prosze kierować na pw.
  Odpowiedz
Serwer nie działa.
[Obrazek: 1-1374150022.jpg]

[Obrazek: 2-1374150022.jpg]
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Trwały prace nad serverem... teraz działa...
Server już jest na 1.6.2 :D
  Odpowiedz
Pograłem, pokopałem i mogę powiedzieć parę słów.
Po dwóch dniach grania było nudno jak cholera nie było kompletnie co robić i z kim grać. Na serwerze nie było więcej
niż max 5 osób więc trochę słabo.

Jednak najbardziej odpycha społeczność. Nie grałem nigdy w Minkrafta za dużo ale słyszałem że społeczność to 12 latki
i powiem szczerze dokładnie tak jest. Ludzie którzy obrażają się że rozwali im się parę klocków, czy inni którzy
w jednym słowie robią 5 błędów ortograficznych prosząc o moderatora na serwerze na którym gra 5 osob :P.

Parę screenów z serwera, bo tego zabrakło:

[Obrazek: 2013_08_01_13_52_31-1375358592.png]

[Obrazek: 2013_08_01_13_53_55-1375358592.png]

[Obrazek: 2013_08_01_13_54_35-1375358592.png]

[Obrazek: 5de556a978279.png]
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
B0hazard napisał(a):Po dwóch dniach grania było nudno jak cholera nie było kompletnie co robić i z kim grać. Na serwerze nie było więcej

Że było nudno to nie wina servera. Aby dobrze się bawić w tej grze wystarczy zebrać ekipe i dojść do gildii. Ostatnio była nawet spora bitwa. Nie obwiniaj serva, on jest niewinny :D
A jeśli chodzi o graczy, to zupełności prawda! Prawie każdy nowy gracz to 12-latek który prosi o moderatora. A jak odpisuje że nie to wyzywa serwer i wychodzi. Niestety tak jest społeczności nie zmienie.

B0hazard napisał(a):Na serwerze nie było więcej

Serwer dokładnie ma dwa i pół tygodnia. Trzeba czekać aż się rozkręci. Niestety każdy młody serwer musi przez to przebrnąć.

Dzięki, B0hazard za ss :D
  Odpowiedz
Gram od czasu do czasu w minecraft'a ale bardziej na trybie kreatywnym lub hardcore raz grałem na jednym serwerze, wieczorem jeśli nie wcześniej wpadnę do ciebie na serwer choć nie obiecuje ale raczej będę, zobaczę jak tam jest może zostanę.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
(01.08.2013, 15:39)Negr1 napisał(a): Ostatnio była nawet spora bitwa. Nie obwiniaj serva, on jest niewinny :D
A jeśli chodzi o graczy, to zupełności prawda! Prawie każdy nowy gracz to 12-latek który prosi o moderatora. A jak odpisuje że nie to wyzywa serwer i wychodzi. Niestety tak jest społeczności nie zmienie.

Tak widziałem, rozwaliliście nam pół zamku. Wchodzę na serwer a tam wszystko
rozwalone. Odegraliśmy się na Twoim zamku lecz własnie wtedy jakiś gracz
obraził się że go zabiliśmy i cytuje "Ja piernicze, nie będę grał na tym serwerze
bo mnie zabili" - co jest trochę śmieszne bo to tylko gra. Sam rozdałem 2 stacki
diaxów i nie płaczę :'D. Ja nie obwiniam serwera, czy Ciebie piszę tylko jak jest.
Nie napisałem że serwer jest głupi bo tak, napisałem co mi się nie podoba i tyle.
Masz racje serwer jest młody, ale jeśli chcesz bawić się na poziomie zrób
premium i dopiero wtedy zbieraj graczy =D.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości