(21.07.2012, 20:35)jaro787 napisał(a): Wskaż miejsce gdzie jest napisanie nie poprawnie to się poprawi zaraz.
Skoro nalegasz.
(21.07.2012, 15:51)jaro787 napisał(a): Przedstawiam wam ten oto serwis [link], dzięki któremu możecie zarobić dość sporo euro Wystarczy, że się wkręcicie i będziecie starać się rozwijać. Gdy się już zarejestrujemy pobieramy "bar" dzięki, któremu zaczniecie zdobywać punkty, 10000pkt = 1 euro. W serwisie możemy nabywać i-passy za 17k pkt ewentualnie za kasę. A i-passa możemy zainwestować w loterii poleconych, dzięki niemu możemy dostać poleconego. W serwisie są 2 poziomy poleconych. Pierwszy poziom to osoby, które my nabyliśmy. Drugi poziom to osoby nabyte przez nasze osoby Za każdą taka osobę dostajemy z początku 20% z 1 poz pkt z banera, a z 2 poz 5 % pkt. Co miesiąc najbardziej aktywna osoba otrzyma ode mnie i-pass'a Jeśli zarejestrujecie z serwisu, a nie z tego serwisu, serwis automatycznie doda was do losowej osoby. Więc nic tak czy siak nie tracicie
Za rejestrację z tego linku i zdobycie co najmniej 500pkt z banera oferuję 1000pkt na chomikuj pierwszym 4 osobom Wystarczy, że podacie mi nick z chomika i nick z tego serwisu
Jeśli macie jakieś większe pytania zostawiam nr gg 5988927
1) dość sporo - dość dużo albo sporo
2) my nabyliśmy - osób nie można nabyć. Osobę można zaprosić, a klienta zdobyć. Nabyć można nowe buty.
3) serwisu - linka
4) większe - dalsze
I to jest tylko to, co zauważyłam na pierwszy rzut oka.
Co do serwisu, to może i się opłaca, ale tylko jak zaprosisz dużo innych osób i będziesz miał od nich %. Inaczej raczej marnie to widzę.