Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Serwis zarobkowy :)
Przedstawiam wam ten o to serwis [link usunięto] dzięki któremu możecie zarobić dość sporo euro :) Wystarczy, że się wkręcicie i będziecie starać się rozwijać :) Gdy się już zarejestrujemy pobieramy "bar" dzięki, któremu zaczniecie zdobywać punkty, 10000pkt = 1 euro. W serwisie możemy nabywać i-passy za 17k pkt ewentualnie za kasy. A i-passa możemy zainwestować w loteri poleconych, dzięki niemu możemy dostać poleconego. W serwisie są 2 poziomy poleconych. Pierwszy poziom to osoby, które my nabyliśmy. Drugi poziom to osoby nabyte przez nasze osoby :) Za każdą taka osobę dostajemy z początku 20% z 1 poz pkt z banera, a z 2 poz 5 % pkt. Co miesiąc najbardziej aktywna osoba otrzyma odemnie i-pass'a :) Jeśli zarejestrujecie z serwisu a nie z tego serwisu, serwis automatycznie doda was do losowej osoby. Więc nic tak czy siak nie tracicie :)

Za rejestracje z tego linku i zdobycie co najmniej 500pkt z banera. Oferuje 1000pkt na chomikuj pierwszym 4 osobą :) Wystarczy ze podacie mi nick z chomika, i nick z tego serwisu:)

Jeśli macie jakieś większe pytania zostawiam nr gg 5988927
(21.07.2012, 15:51)jaro787 napisał(a): Przedstawiam wam ten o to serwis [link usunięto]

Może łaskaw byłbyś napisać że jest to Twój reflink a nie strona serwisu.
Dokładny adres serwisu jest dostępny tutaj.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
każdy raczej potrafi przejść z reflinka do serwisu, więc nie widzę problemu.
(21.07.2012, 17:01)jaro787 napisał(a): każdy raczej potrafi przejść z reflinka do serwisu, więc nie widzę problemu.

Być może 75% tak ale znajdą się tacy którzy nieświadomie klikną reflink,
nie wiedząc o tym. Ty wiesz jak przejść do serwisu, ja i być może wiele
więcej osób ale są i tacy którzy tego nie wiedzą :D.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
W sumie to taka mała reklama.
łɐʍoɹıʍɐz ʇɐıʍś ʎłɐɔ
Tak reklama ;) Ale cóż żeby z tego mieć kasę to trzeba się reklamować:) Prawdziwą kasę widzi się po jakiś4 miesiącach powiem tak całkowicie szczerze, ale moim zdaniem sie opłaca, ponieważ mój czas włożony w to to może 5 min dziennie. Po drugie wszystko darmo. A po trzecie w końcu po tak długim czasie oczekiwania wyjmie się jakąś kasę:) i jeśli dalej bedziemy inwestować pkt w i-passy można wyciągać tą kasę coraz większa :)
Nie chcę być mądrzejszy od siebie, temat stworzył ktoś kto albo nie nauczył się w szkole pisać poprawnie po polsku lub też napalił się na coś o czym nie ma "zielonego" pojęcia i dał się namówić na jakąś "błędną" reklamę w której mówi się o "wirtualnej" kasie - czyli "im więcej włożysz tym mniej będziesz miał z tego".
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Wskaż miejsce gdzie jest napisanie nie poprawnie to się poprawi zaraz.
Ps. wypłaty są nie wirtualne ;)
http://imageshack.us/f/827/gagnat1.png/
Leszek ma racje te serwisy z zarabianiem pieniędzy prze Internet to takie dziadostwo że jak widzę że ktoś mi to proponuje to nawet nie będę pisał
jaro787 - przeczytaj dokładnie co i jak napisałeś, popraw błędy, odnośnie tego pseudo serwisu płacącego profity w euro to na dzisiaj wygląda to tak: za każde wpłacone np. 100 euro dostaniesz 0 (słownie zero) na swoje konto nie mówiąc o innych kwotach - mniejszych czy większych - wynik końcowy jest zawsze taki sam - 0 (słownie zero(.
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości