Sezon na podglądanie rozpoczęty
|
09.12.2013, 21:00
Jak miło, że mi o tym przypomniałeś! Stokrotne dzięki, tungar! Już zapomniałam, jaka to radocha patrzeć na te zwierzaki.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Paweł napisał(a):Tungar, takie pytania, do śledzenia zwierząt jest wyznaczony okres czy cały rok? Powiem ci szczerze, że oglądam tylko zimą. W lecie jakoż nie miałem czasu częściej tam zaglądać. W Białowieży była czynna jeszcze na wiosnę, ale im cieplej, tym mniej pojawiało tam się zwierząt. Karma wykładana była tylko zimą, a później to już natura zadbała o wyżywienie. W Strzałkowie kamerka działa tylko zimą, tam przychodzą zazwyczaj dziki, które na wiosnę odchodzą. Co ciekawe nie wszystkie wracają następnej zimy. W ubiegłym roku pojawiał się dzik którego internauci nazwali "Pizduś", miał bardzo charakterystyczną sierść, a w tym roku jeszcze go nie widziałem, mam nadzieję że go nie ustrzelili, szkoda bo był fajny.
10.12.2013, 22:02
Normalnie odjazd Z kamerką u pandy to wiem, że to był kiedyś hicior jak urodziła młode i ludzie 24 godziny na dobę oglądali. Ale o tych afrykańskich to nie wiedziałem. Dla mnie jako miłośnika przyrody mmmmm.... miodzio
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości