Chciałbym zrobić shake`a czekoladowego, ale nie wiem
jak go zrobić...
Mam do wyboru mikser lub thermomix...
Więc czekam na jakiś przepisik.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Shake czekoladowy
|
Drogi Kucharzu.
Chciałbym zrobić shake`a czekoladowego, ale nie wiem jak go zrobić... Mam do wyboru mikser lub thermomix... Więc czekam na jakiś przepisik. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Baron to ja podam Ci przepis prosty jak drut, lecz przepyszny jak pierwszy pocałunek
Składniki: lody waniliowe 1 litr czekolada mleczna 1 tabliczka Czekoladę zetrzyj na tarce na wiórki. Do blendera przełóż lody, bo thermomixa szkoda męczyć, przecież kupę pieniędzy kosztował, tylko nie Ciebie a twoich klientów. Wsypać do blendera wiórki czekoladowe, wszystko razem wymieszać. Przelać do naczyń. Prosta sprawa a naprawdę palce lizać. Polecam i czekam na foto
09.12.2011, 14:41
Mniam mniam... Znalazłem jeszcze kilka innych przepisów tylko, że są skomplikowane.
Trzeba roztapiać czekoladę w 80 stopniach itd... Jak zrobię shake`a to na pewno dołączę wam fotkę z mojego kuchcenia. |