Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Shell 1 Gb na Windowsie
Witam mam problem, otoz ciezko mi znalesc dobrego shella na windowsie

chodzi o 1gbit dysk okolo 500gb +, wieloosobowy.

Dlaczego nie linux ?, poniewaz nie da sie pobierac calych folderow na chomikboxie

Pozdrawiam i prosze o jakies namiary do sprzedawcow
  Odpowiedz
Mówiłem ci już w poprzednim temacie że da się pobierać na linuxie foldery. Za pomocą firefoxa pod nazwą u mnie iceweasel.
  Odpowiedz
no ja jakos nie moge, nie mam pojecia dlaczego
  Odpowiedz
A u kogo masz shella ?? :) Jesli na ishell.pl to tutaj masz poradnik jak poprawnie ustawic boxa aby pobieral cale foldery : http://ishell.pl/pobieranie-plikow-za-po...linux.html :)
  Odpowiedz
Co to za administrator który nie potrafi ustawić na linuxie aby box pobierał całe foldery ?
To jest dosłownie 3 linijki kodu do wklepania w konsoli i działa bez problemu.
  Odpowiedz