Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
16.03.2012, 23:49 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.07.2012, 00:24 przez Szymon.)
Od dziś macie do swojej dyspozycji specjalnie przygotowaną podstronę OdjechanyCHAT!
Została ona stworzona dla tych, którzy oczekują czegoś więcej niż tylko forumowy shoutbox.
Serdecznie zapraszamy wszystkie większe i mniejsze gaduły.
Chatuj , słuchaj muzyki , poznawaj nowych ludzi , po prostu wpadnij na OdjechanyCHAT!
Poświęć nam jeszcze chwilkę oddając głos w załączonej wyżej ankiecie.
SzpanerCichy napisał(a):Czy można by było daodać np.Radio eska
Myśleliśmy o tym.
Radio eska oferuje jednak playera przepełnionego reklamami i wieloma innymi opcjami
zbędnymi na stronie Odjechani.com.pl
Radio na chacie nie jest stałą propozycją. To od Was zależeć będzie jakie radio zagości u nas na stałe.
Jeżeli miałbym wstawić radio takie jakie ja bym chciał tylko dla siebie, wybrałbym megatacja.net ale
musimy się liczyć również z potrzebami przede wszystkim Użytkowników.
Wydaje mi się, że powinniśmy stworzyć osobny wątek dotyczący radia
18.03.2012, 16:48 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.03.2012, 16:48 przez adam-as.)
Motaro to nie jest błąd, tylko strona ta jest dostosowana do rozdzielczości ponad 1024x768px.
Przemyślę jednak kwestie dostosowania chatu do mniejszych rozdzielczości.
W porządku. Zmienię u siebie na razie rozdzielczość na odpowiednią. Przeważnie tego nie robiłem bo mam... heh... monitor siedemnastkę CRT Ale w niedługim czasie zakupuję "nówkę" LCD