Zajmuję się muzyką słowną, mogę pomagać, kiedyś może wrzucę jakąś próbkę undergroundowego G-Funk'u. Zajmuję się też rysowaniem, ale słów.
Trochę to będzie chaotycznie napisane, ale no cóż. Forum jest przyjazne, ciekawe tematy, mili userzy i administratorzy. Myślę, że ''wypłynę na szerokie wody'' i szybko nie wrócę.
UWAGA! Jeżeli chcesz czytać dalej to, albo jesteś chory psychicznie, albo zostałeś do tego zmuszony.
Kiedyś grałem na klarnecie, teraz zajmuję się inną muzyką. Interesuję się różnymi rzeczami.
Wraz z DamianS chodzę do klasy.
Mam parę przemyśleń nie tylko na temat szkoły, ale i ludzi, i innych dupereli.
Jeżeli będziecie chcieli wiedzieć więcej o mojej osobie, to piszcie posty niżej - jest taka opcja. Jest również opcja prywatnej wiadomości! Wow, jeżeli się zarejestrowałeś to znaczy, że możesz wysyłać wiadomości! Dobra - koniec żartów.
Będę wstawiał recenzję płyt, kawałków, muzyków, gier.
Poradników : gier, jak napisać własny kawałek, skąd brać bity, również będę pomagał w sprawach typu : Gdzie kupić [Nazwa Płyty]?
Czy będę wrzucał gry na serwer? Stanowczo nie! Najwyżej polecę (na Prywatnej Wiadomości) stronę steam. Może kiedyś napiszę trochę więcej o mnie, ale jak na razie jestem zmęczony i nie mam ochoty, mam nadzieję, że mi wybaczycie.
Pozdrawiam
Suzi