Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Siemanko
Elo!
Mam na imię Rafal mam 14 lat chodzę do 2 gim. Może mnie uważacie na niewyżytego dzieciak tak jak sylwek150c-moj brat. Ale ja taki nie jestem, jak można zauważyć po ilości moich postów. Nie komentuje tez innych tematów postami typu ''fajne'' tylko napisałem już parę postów które kiedyś na pewno komuś pomogą.
Ale ja tutaj miałem się przywitać a nie się rozpisywać o moich postach.
Ale jeszcze wam napisze jak się tutaj znalazłem.
Dawno dawno temu jak wiadomo sylwek dostał bana, po tym tez chciałem się zarejestrować ale jakiś admin wpadł na pomysł bana na ip... A niestety 2 kompy w tej samej sieci=ten sam ip. No ale nic jakoś tak przeżyłem zacząłem udzielać się razem z sylwkiem na ... lecz tam dostaliśmy prema za multi:D (jak możecie się domyśleć ja 5% sylwek 60). Potem sobie przypomniałem ze istniało kiedyś takie forum jak ...(tez bo kiedyś tam sylwek bym i dostał perma:P)
Zacząłem się tam udzielać i nadal się udzielam jako global moderator ale to mi nie wystarczało i przypomniałem sobie ze jest takie forum jak to na początku zarejestrowałem się tylko żeby ktoś mi zrobił sygne i avatar ale zostałem na dłużej:)
I mam nadzieje ze tutaj niedługo tez będę miał kolorek nawet może być czarny przekreślony:P(zart)
Haha
Jest jakieś forum gdzie Sylwek nie dostał bana :) ?

Witaj oficjalnie :)
Baw się dobrze.
Tak jego co zalozył na cba ale usunołem mu wiec też dostal bana.
To chyba wszędzie ma.
Witam
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Witaj ;)
Witaj
---
Witaj :)
Witamy :)