Mieszkam parę domów dalej od naszego admina da Vinci
Skąd pochodzisz?
|
04.12.2013, 23:54
Brzeziny koło Kalisza
Mieszkam parę domów dalej od naszego admina da Vinci
piszę poprawnie
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
05.12.2013, 00:01
Węgorzyno, zachodniopomorskie (koło starogardu szczecińskiego, bliżej Łobza.
Życie nie ma ścieżek na skróty.
Adi, no nie powiem, wysiliłeś się z opisem naszej miejscowości
Tak, Brzeziny. Miejsce położone niedaleko Kalisza. Piękna, wypoczynkowa i atrakcyjna gmina w województwie wielkopolskim. Niesamowicie przyjemnie usytuowany teren. Kompleks osiedli, otoczony zewsząd lasami. Wiosną robi się tutaj pięknie, mamy bardzo dużo zieleni dookoła. Latem można skorzystać z licznych campingów, sporego kąpieliska i wszelkiej agroturystyki. Jesień w tym rejonie, to raj dla grzybiarzy, a zima, to czas dzieciaków, którzy mają wtedy u nas prawdziwą sielankę. Kuligi, lodowisko i pobliskie górki... Zdjęcia możecie obejrzeć tutaj. Szkoda, że jest ich tylko kilka. http://www.brzeziny-gmina.pl/galeria-zdjec.html
05.12.2013, 13:50
Urodziłam się w Pyrlandii, w Poznaniu, ale nie czuję się szczególnie przywiązana do tego miejsca. Wychowałam się na łódzkich Bałutach, pewien znany raper był sąsiadem z klatki . Mimo, że już nie mieszkam w Łodzi bardziej czuję się właśnie Łodzianką niż Poznanianką .
26.02.2015, 21:03
Przyszedłem na świat w Krakowie. Spędziłem tam większą część życia. Obecnie, życie rzuciło mnie 30 km na południe od Krakowa do Myślenic.
Trójmiasto... Od zawsze trójmiasto, a dokładniej Gdańsk
a, oto piękny bursztynowy stadion:
28.02.2015, 13:08
Buhay, Adikus, wiecie, że są dwie miejscowości "Brzeziny" w Polsce? Bo znajduje się także koło mnie
Osobiście mieszkam w Lubartowie, małe miasto, około 25 tys ludności, znajdujące się w okolicach Lublina. Nie utożsamiam się z tym miejscem. Gdy tylko mogę jadę w jakiekolwiek inne miejsce w Polsce, dlatego dosyć często np. bywam w warszawie. |