Skrypt/link do wykonywania przelewów chomikuj
|
||
11.12.2012, 16:14
Witam. Otóż od pewnego momentu zastanawiam się jak odzyskać punkty z zablokowanego konta i mam takie pytanie. Czy wie ktoś jak np. komuś normalnie wysyłam punkty jakie wtedy na serwerze są tworzone polecenia pod osłoną java ? Ponieważ myślę iż w ten sposób można by pokombinować z zablokowanym kontem, tutaj ważną rzeczą jest to żeby ominąć zabezpieczenie do logowania na chomika, no a jak to się uda to mam nadzieje że odzyskam te punkty co mi chomikuj zablokowało w sumie na dwóch kontach (trzeciego nazwy nie pamiętam ale tam tylko milion był) Będę wdzięczny za pomoc, a jak uda mi się z zablokowanym chomikiem to ta osoba dostaje 250 tys. punktów chomikowych. Pozdrawiam, Paweł.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
11.12.2012, 18:15
Właściwie jakiekolwiek kombinacje ze skryptami na chomikuj.pl są zabronione i zagrożone blokadą konta o czym już raz się przekonałem (przypadkiem), więc radzę ostrożnie.
Używaj przycisku rozważnie!!! Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
11.12.2012, 20:15
Tylko że najśmieszniejsze jest to że i tak konto jest zablokowane , a strona chomikuj nie obsługuje protokołu https więc robienie takich jawnych linków/skryptów jest całkiem możliwe a nie ma innego sposobu na odzyskanie punktów, bo i tak nawet jak zablokują takie konto to i tak źródło było zablokowane, tylko to że pójdzie 5% prowizji chomikowej. A przynajmniej jakbym miał wzór czy coś to bym na przyszłość takie miał, a chomikuj o tym nie musi wiedzieć
11.12.2012, 22:48
Ja mam kontakty z gościami którzy normalnie podłączają swoje skrypty pod chomikuj ale to raczej do spradzania np czy ktoś przelał pkt na dane konto
Logowania nie da się ominąć bo jest zabezpieczone sesją Gdyby było możliwe napisanie takiego skryptu to już byłbym milionerem Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2
11.12.2012, 23:16
Ale mi nie chodzi o takie logowanie przez przeglądarkę tylko ominiecie zabezpieczenia wykrywającego blokadę czyli takie pół na pół.
|