Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Skutki picia alkoholu :D
[Obrazek: 58957313.jpg]

[Obrazek: 38790312.jpg]

Lepiej trzymać umiar :)

[Obrazek: 27804616.jpg]

"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
  Odpowiedz
ten widok przez szklankę jest najlepszy :P :)
  Odpowiedz
(19.03.2012, 10:38)pokinacho napisał(a): ten widok przez szklankę jest najlepszy :P :)

No niby tak , ale zauważ że tak widać przez pustą szklankę . No i co tam jest na dnie - woda z cytryną ?
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
No tak, prawda wypisz wymaluj, tylko po prostu ujęta w formie żartu :D Niestety wszystkie 5 etapów jest prawdziwe i o zgrozo coraz częściej spotykane w nadmiernych ilościach. Widok przez szklankę dopełnia całości. Niestety po alkoholu nasz pułap dozwolonej atrakcyjności znacznie się obniża i ktoś, na kogo po trzeźwemu nigdy byśmy nie spojrzeli, nagle okazuje się być Greckim bóstwem :D
  Odpowiedz
Może nie od razu bóstwem , ale przez "rozmazany obraz" nie widzi się wad tej osoby . Niestety potem przychodzi trzeźwienie , a obudzić się obok kogoś poznanego wczoraj po pijaku to musi byś niezła niespodzianka :OO
  Odpowiedz
Stadium trzecie i piąte mnie powaliło.
Świetnie ujęty temat, który jest śmieszny do czasu gdy nie wpadniemy, bądź ktoś z naszych
bliskich - w nałóg. Wtedy nie jest już tak zabawnie aczkolwiek, poprawiają się wtedy
związki między ludzkie. Brakuje mi tu stadium w którym poznajemy wszystkie języki oraz tajemnice
świata (tz. a powiedzieć Ci? .. Powiedzieć Ci czemu?).
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
[Obrazek: 183921_546317285393787_47099263_n.jpg]
  Odpowiedz
Według tego posta powyżej , to w ciągu jednej imprezy można z powodzeniem przeżyć kilka wcieleń , a jak się ktoś postara to może i wszystkie wymienione :D .

Słowo "haftują" wyszło prawie na zewnątrz obrazka , ale niestety nie zdążyło ... bleeee ... ohyda Niedobrze
  Odpowiedz