Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Spartacus
Podoba wam się serial Spartacus ? Ja oglądałem i mam dobre wrażenia po oglądaniu :)[Obrazek: spartacus.jpg]
Jest w nim dużo intrygi , krwi i oczywiście opowiada o Rebeliantach którzy walczyli z rodziną Cesarską .
  Odpowiedz
Mi również się podobał serial, ale przestałem oglądać gdyż głównego bohatera zmienili, przez co serial już nie był ten sam.
Przykre to jest że główny bohater zachorował, ale zmiana tylko zaszkodziła temu serialowi, spadła oglądalność.
Oczywiście tak seguruje ze swojego doświadczenia oraz kolegów i koleżanek, którzy też to oglądali, dopóki był stary aktor.
  Odpowiedz
Nie zachorował główny bohater , tylko odtwórca głównej roli - Andy Whitfield . Mi też nie podobała się z początku zmiana aktora grającego Sprartacusa . Trochę gmatwało też sprawę że druga seria "Bogowie Areny" opowiadała o czasach przed pierwszą serią "Krew i piach" . Jednak po kilku odcinkach znów się "wciągnąłem" . Trzeci sezon "Zemsta" w której Spartakusa zagrał już Liam McIntyre jest według mnie najlepsza pod względem fabuły i nowemu aktorowi nie można nic zarzucić . Zakończenie tej serii jest zaskakujące . Znając trochę historię pozostaje czekać na ciąg dalszy . Mnie się ten serial podobał , ale nie polecałbym go zbyt młodym widzom .
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
Wszystkie sezony mi się w równym stopniu podobały! Polecam. Rewelacja
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church
I'll worship like a dog at the shrine of your lies
I'll tell you my sins and you can sharpen your knife
Offer me that deathless death
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości