Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Spolszczenie do gothic
Witam, dzisiaj kupiłem na steam pakiet "Gothic Universe Edition", czyli cała saga gothic. Ale niestety na steam'ie jest tylko angielski język gry gothic 1. Wchodząc na steam'ie w właściwości gry i język nie ma polskiego języka.

Dlatego moje pytanie jest następujące, czy posiadacie spolszczenie do tej gry (napisy + dubbing)? Znalazłem tylko same napisy...
  Odpowiedz
Mam Polską wersję (napisy + dubbing) Gothic 1. Ale musiałbyś pobrać całą grę.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Mógłbym pobrać pirata z internetu, ale jak już kupiłem to chciałbym grać przez steam. Niestety nie dodali tam polskiej wersji gry i szukam spolszczenia... A Może jakieś pliki zamienić z pirata do oryginalnej wersji gry?
  Odpowiedz
Gra jest w postaci pliku exe + dwa pliki z danymi. Zainstalujesz grę, to możesz sobie grzebać i szukać plików z językiem. Ale to pisz na PW, jeżeli chcesz zobaczyć.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości