Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ankieta: Kto z nich ma rację?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
30 000 pkt. - admin (Więcej punktów, to większa impreza. Jak się bawić to się bawić, drzwi wyważyć, nowe wstawić.)
52.88%
55 52.88%
20 000 pkt. - Szymon (Tak jest optymalnie - nie za dużo, nie za mało. Takie proporcje pozwolą na zachowanie równowagi w rozdawaniu punktów.)
28.85%
30 28.85%
10 000 pkt. - CzekoladowyBaron (Nie ma sensu więcej, ponieważ rozdajemy je i tak zbyt często. Mniejsza ilość punktów pozwoli nam częściej organizować eventy.)
18.27%
19 18.27%
Razem 104 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Spór administratorów!
Poszukujesz punktów na chomika?

Stali bywalcy forum Chomikuj doskonale wiedzą,
że otrzymać je można u nas zawsze za darmo przy dobrej zabawie.
W ekipie administratorów forum rozgorzała na ten temat gorąca dyskusja:

Ile tak naprawdę powinniśmy przeznaczać punktów
podczas zabaw i konkursów za rozwiązanie zagadek?

Spór toczy się już kilka dni, a administratorzy nadal nie mogą dojść do porozumienia i ustalenia rozsądnych stawek.

[Obrazek: spor4-1351117702.jpg]

Oto stanowisko każdego z nich:
  • 30 000 pkt. - admin (Więcej punktów to większa impreza. Jak się bawić, to się bawić, drzwi wyważyć, nowe wstawić).
  • 20 000 pkt. - Szymon (Tak jest optymalnie - nie za dużo, nie za mało. Takie proporcje pozwolą na zachowanie równowagi w rozdawaniu punktów).
  • 10 000 pkt. - CzekoladowyBaron (Nie ma sensu więcej, ponieważ rozdajemy je i tak zbyt często. Mniejsza ilość punktów pozwoli nam częściej organizować eventy).

Stawki dotyczą odgadnięcia tylko jednej zagadki w konkursach i zabawach,
w których jedną z nagród są chomikowe punkty.
Aby pomóc im w podjęciu decyzji, głosujcie w ankiecie na górze tego wątku,
musimy zebrać przynajmniej 500 głosów do końca listopada 2012 r.
By pomóc nam w osiągnięciu tej ilości, możecie zapraszać swoich znajomych do głosowania.
Oczywiście osoba, która zaprosi jak największą liczbę głosujących, otrzyma od nas bonus w postaci dwóch nagród:

• Konto Chomik Maniac w portalu Chomikuj.pl
  • Odjechana koszulka uniseks z logo forum (do wyboru - biała lub czarna)!
[Obrazek: ts_spor-1351117471.jpg]

Aby wynik głosowania był jak najbardziej miarodajny i wiarygodny, potrzebujemy jak
największej ilości Waszych głosów. Mam nadzieję, że wspólnie pomożemy podjąć administratorom
właściwą decyzję. Zapraszamy do głosowania! :)

Aktualne konkursy i zabawy, w których otrzymasz chomikowe punkty:
Super pomysły koledzy a koszulki są extra:) popieram admina:D bo czym większa wygrana tym więcej chętnych do zabawy hehe:D
Czekoladowy ma najsmaczniejszy nick, więc popieram barona. Nie sztuka zrobić jedną gruba imprezę i potem mieć posuchę, lepsze są częstsze eventy:P
Ja popieram admina jak szaleć ,to na całego :D
A ja myślę, że lepiej robić częste i dać szanse wielu user'om
Ja tam myślę, że lepiej mniej, a częściej :P
A mi się podoba teza Szymona :D nie za dużo nie za mało 20 tyś. pkt = 5gb transferu :D
A czwarty admin jakie miał zdanie ? bo nie ma napisanego tutaj ? :)
Popieram BARONA
Wdzięczność - najpiękniejcza waluta na świecie.
Jeśli masz szybkie łącze i chcesz ściągać z kilkudziesięciu serwerów uploadowych bez limitu prędkości, przetestuj TO:
[Obrazek: new_400x50.jpg]
Niezła koszulka. Chyba zawalczę o nią. :diabel
Ja również jestem za Baronem.
Cwana strategia na nowych userów. Jestem za adminem, bo obecnie o punkty nie trudno, a jak walczyć to o najwyższą stawkę.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości