Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
12.01.2013, 14:49 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.02.2013, 14:50 przez MissFuneral.)
Witam dzis mam zamiar przedstawic wam sposób na zarabianie punktów na serwerze w 100% Legalnie!!!
No to tak Jeśli chcemy pobrać jakiś plik najpierw tworzymy jakiś zahasłowany folder i dajemy tam Free transfer.
Nastepnie chomikujemy do niego plik po czym wylogowywujemy sie z portalu i wchodzimy do tego folderu no i pobieramy plik
Sam uzywam tego sposobu cały czas ;D Wrazie wątpliwości pisać ;D
Pozdrawiam R4z3R
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
No właśnie bo takto Punkty te ,,Przepadaja" a tak to można zarobić to dobry sposób zwłaszcza gdy pobieramy cały folder np:Serialu Bo wtedy moze wpasc znacznie wiecej niz 200 Pkt
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
Też tak kiedyś robiłem jak miałem mało punktów ale potem zrezygnowałem bo wygodniej mi było od razu pobrać niż się męczyć i tracić cenny czas, a punkty i tak lecą i teraz kiedy wyjadacze mają"kryzys" ja mam np. lepiej pomimo, że już kilka ponad pół roku nic nie wgrywam i się nie reklamuje