Ktoś wykazał się poczuciem humoru, choć dość ryzykownym - jak każdy żart religijny.
Spowiedź Online
|
Ta strona to fake Radia Maryja, ale fakt - ubawiłem się po dokonaniu spowiedzi.
Ktoś wykazał się poczuciem humoru, choć dość ryzykownym - jak każdy żart religijny. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
25.12.2012, 20:48
Cytat:W pewnej parafii postęp naukowo-cywilizacyjny był tak daleki, że skomputeryzowano konfesjonały. W pierwszy piątek miesiąca do spowiedzi przychodzi Maryna: "Trzy razy spałam z moim chłopakiem". Z wnętrza konfesjonału przez chwilę dobiega cichy szum, potem rozlega się trzykrotne pukanie i elektroniczny głos odpowiada: "Jako pokutę odmów trzy Zdrowaśki; idĄ i nie grzesz więcej." Przychodzi Jagna: "Pięć razy spałam z moim chłopakiem". Krótki odgłos wirujących dysków i odpowiedĄ: "Jako pokutę odmów pięć zdrowasiek; idĄ i nie grzesz więcej." Przychodzi Kachna: "Całowałam się z moim chłopakiem". Tym razem delikatny szum przedłuża się i narasta, z głębi konfesjonału dobywa się nawet iskrzenie. Po kilku minutach odzywa się głos: "IdĄ i zrób co trzeba bo mi w ułamkach wychodzi". Ale admin ma rację. Takie żarty są ryzykowne. Zwłaszcza ten podany przez autora, bo sięga bezpośrednio do kieszeni.
Staram się pisać poprawnie
18.02.2013, 16:39
Ta cała spowiedź online to bujda i tyle
|