Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Sprzedam 6 Kodów 100 000 wizyt - wysypisko.eu
Jeśli automat to nie opłaca się :) jak by ludzie wchodzili to by pobierali może coś z chomika a jak automat to tylko może licznik odwiedzin nabić :) więcej nic.
To można mieć za darmo rejstrujesz się to masz już 1.000 Punktów a jak ktoś ma zmienne ip albo z proxy
Coś nie chcę nic kupić to zmieniam cenę sztuka 30 tys. wszystko za 150 tys. jak ktoś chcę niech bierze ale niech nie wypytuje mnie się co i jak to działa bo wytłumaczyłem na początku dlaczego to sprzedaje.
pawel4325 ja bym bardzo,był zainteresowany twoją propozycją punktów.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
Jak jesteś zainteresowany mogę ci 6 kodów za 150 tys. puścić lecz nie pytaj się mnie jak to działa itd. bo jak pisałem w pierwszym poście jeden gość nie wywiązał się z umowy i zostałem z tymi 6 kodami, jak co napisz na PW.
Odświeżam bo jak na razie Hakerzysta się nie odezwał więc oferta nadal aktualna.
Mogę wziąć jeden za 20 000.
jakby co pisz na PW
Wezmę 2 za 60000 punktów. Mam plan jak to wykorzystać :) aby zyskać na chomiku. Jak wypali to pozostałe też wezmę jak nikt mnie nie wyprzedzi. W najgorszym razie skorzystam z aukcji.

DOSTAŁEM 2 KODY - DZIAŁAJĄCE.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
Zostało jakby co jeszcze 3 kody tak dla informacji.