Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Sprzedam 70 000 pkt [bez prowizji!]
Smile 
Sprzedam 70 000 punktów chomikowych :)
Cena: ???

Chętnych na kupno proszę o podanie sugerowanej ceny. Wybiorę najlepszą dla mnie ofertę. (trzymajmy się przedziału od 4 zł do 7 zł lub więcej :D)

Sposób zapłaty to przelew/wpłata na konto. Opcjonalnie przyjmę też PayPal
W razie pytań pisać na PW.

Nie sprzedaje pkt-ów za doładowania na telefon.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
To ja proponuje 5,50 zł.
Daje 10 zł za 70 tys
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
Hakerzysta napisał(a):Daje 10 zł za 70 tys
Powyższy użytkownik zrezygnował z oferty.

Aktualnie proponowana cena to 5,50 zł :) Kto da więcej ?

Jeżeli chce ktoś kupić, ale zachować anonimowość to oferty wraz z ceną proszę pisać na PW, a ja je będę tu umieszczał bez ujawniania licytującego.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
A tam anonimowość, ja nie jest z anonimus :P Moja oferta aktualna.
Wiesz może ktoś chce kupić ale nie publicznie :P

Kto przebije ofertę ?
No chyba nikt się nie kwapi :P
Pierwsza osoba, która zaproponuje 6 zł wygra aukcje :) oraz zgarnie prezent w postaci upload plików na chomika (10 GB).
ja dam 5,70
Daj mu od razu 6 zł i po sprawie a nie licytuj się o grosze moja oferta jest ostateczna 5,50 więc cię i tak nie będę przebijał.